Work your magic.


DREAM BIG - PURE - FAB - LOVE - GOAL - PATIENT

Det här är mitt drömblock och fullkomligt älskar det! Guld är favoriten, och citatet är sjukt grymt. Det är anledningen till varför jag älskar blocket så mycket. Där får jag utlopp för min kreativitet. Jag älskar att vara kreativ och skapa inspiration. Det här är en av min kreativa sida.

Nu vill jag berätta vilken betydelse "Dream big" har för mig. Jag kommer alltid sträva efter att mina stora drömmar och mål.

"Pure" visar innebörden av att vara sann mot mig själv, oavsett vad som händer. Svik eller ljug inte för dig själv. Låt inte dina hjärnspöken ta kontroll över ditt liv, ta kontroll över ditt eget liv. Det är bara du som kan styra över hur ditt liv kommer se ut. Om du inte är nöjd med hur ditt liv ser ut, gör en förändring om det verkligen är det du vill. Jag har känt känslan om man verkligen vill något så känner man det i sitt hjärta, du blir peppad, får gåshud, blir rädd och det känns i hela ditt hjärta.

"Fab" för mig betyder att jag vill vara fantastisk! Jag vill känna att jag mår så bra som möjligt, känna att jag trivs med mitt liv, tar hand om det jag har och strävar efter mina drömmar och mål. Vill få ett så rikt liv som jag bara kan, och nu snackar vi inte om pengar utan lycka. Om det är något jag har lärt mig med åren är det att inte ta saker och ting för givet.

"Love" är det enda rätta. Tänk om världen kunde sprida mer kärlek, visa mer medmänsklighet till varandra och ingen hade onda avsikter. Då tror jag att vi hade haft fred i världen.

"Goal" handlar för mig om att hålla kvar vid mina egenskaper att vara ambitiös och målmedveten. Det är den resan man behöver göra för att nå sina drömmar som slutligen leder till ens mål. Personligen är drömmar och mål en otroligt viktig del i mitt liv för att orka fortsätta framåt.

"Patient" har jag insett är den största nyckeln till framgång (oavsett vad det är för framgång). Att bra saker tar ofta tid och för att bra saker ska ske är det viktigt att låta det få ta sin tid, ha tålamod. Fast ibland kan du behöva göra en förändring. Jag tror på att allt löser sig, på ett eller annat sätt. Däremot får man försöka under resans gång söka efter svar HUR det löser sig. Tror inte det kommer helt av sig själv utan det är du som människa som behöver söka efter svaren.

Gillar

Kommentarer

Dixi Wonderland,
Kul att du tycker om den så mycket 😊
dixiwonderland.com/