Utmaningar är en livsstil.


Det är söndag, vilket innebär ännu ett Sunday mindset här på bloggen. So here we gooo!

Jag tror på att de flesta människor behöver utmaningar för att känna att de är på väg framåt i livet. Fast jag kan trots allt bara tala utifrån mig själv, och jag är definitivt den människan som behöver utmaningar för att inte bli uttråkad. För mig är utmaningar en livsstil. Det är anledningen till varför jag två gånger har dragit till Stockholm och bott på hotell helt själv - jag lever för utmaningar eftersom det gör att jag vågar mer och mer... vilket har blivit beroendeframkallande. Många gånger har jag fått höra: "Veronica, jag vill vara lika modig som du". Förut har jag tänkt att det bara är en a mina egenskaper, men en vis man vid namn Johannes Hansen som är (Sveriges främsta mentala rådgivare) fick mig att inse att det handlar om att modighet är en muskel som man tränar upp, liksom kroppens muskler. Så, jag har tränat upp min modighet för att jag utsatt mig för jobbiga situationer, förslagsvis sjungit solo inför hela skolan på en vårkonsert när jag gick i 5:an. För tro mig, jag har inte alltid varit en scenperson. Första gången jag skulle stå på scen och sjunga mådde jag fett illa och det kändes som att jag skulle spy.
Trots den känslan gick jag upp... och därefter har jag älskat att stå på scen och sjunga framför publik.


Vi kan anta stora som små utmaningar i vårt liv. Det kan vara att bestiga Mount Everest men också att våga gå fram till killen/tjejen man är intresserad av eller få in en ny rutin i sitt liv osv. Det finns tusen saker som man kan se som en utmaning och alla utmaningar ger oss personlig utveckling. Det är ju ändå det som är det häftigaste! Älskar känslan när man egentligen vill undvika att göra det för att man är rädd, men sedan när man väl har gjort det fattar man inte varför man inte gjort det tidigare. Nästa gång kommer det inte kännas lika jobbigt, kanske inte jobbigt över huvud taget med tanke på att du redan gjort det. Låt inte rädslan ta överhanden, du kanske missar något helt awesome - allt handlar om att VÅGA! "We only regret the chances we didn't take".


Jag har en idé! Vad sägs som att från och med imorgon anta en utmaning varje dag? Och ja, jag kommer också hänga på! Ni kommer få uppdatering om vad jag valt och hur det gått.

Hoppas ni haft en fin Påskhelg :D Puss

Gillar