Ullared is the shit.

Hola på er mina goingar!

Nu tänker jag att ni ska få lite uppdatering från när jag var i Ullared med mamma och även kvällens planer. Riktigt nice! Jag älskar shopping! Hittade lite smått och gott, bland annat två väskor. Häng med vettja!

Till dagens ära körde jag på denna outfit:

Brallor - Mamma har sytt / Bomberjacka - Cassels /Keps - Nelly / Choker och väska - Ur & Penn / Tröja - Myrorna / Skor - Zalando

Ullared is the shit.

Shoppingen, fast plockade bort en hel del och kom till en del saker under tidens gång. Kolla bara på det glittriga armbandet!! Hur snyggt??


Efter shopping blir man ju inte direkt mätt och belåten... så vi tog en paus och käkade buffé...

Tyckte inredningen var fin... älskar särskilt sådana där kristallkronor i form av belysning. Har själv en sådan typ av belysning i min lägenhet.

JAAAAAA TACK! <3 Fast suchi har jag kommit fram till inte riktigt är min kopp av te...

Till efterrätt bjussades det på glass.


Det var en riktigt trevlig utflykt med mamma, haha... både jag och hon älskar shopping.

Förresten... finns det något ni skulle vilja se mer av i bloggen eller ett nytt koncept?

Btw, idag drar jag till Borås på ett event med Drivhuset (Pitch-Night). Där de som gått utbildningen Sommarföretagare får möjlighet att redovisa sina affärsideér och ha en vinst chans. Deltog själv i den utbildningen 2016 och det var otroligt givande, lärorikt och spännande. Ångrar inte en sekund att jag valde att ägna två intensiva veckor av mitt sommarlov åt det . Dessutom fick det mig att hitta tillbaka till bloggen. Well, denna gång blir det att lyssna på andras fantastiska ideér. Tycker sådant är så sjukt kul och intressant!

Önskar er en grym torsdag! Ta hand om er, bästa ni.

Gillar

Kommentarer