Tusen tack!

Foto: @Linneabroberg

Alright, tänker köra en kort liten uppdatering om hur arbetsintervjun gick. Eller snarare det var ingen direkt arbetsintervju, utan de ville mer träffa mig och se om kemin stämde. Riktigt chill och kul, astrevliga! Trivdes superbra där. De skulle ringa när det fanns behov och skulle även ge mitt nummer till deras kollegor. Så nu är jag ett steg närmare att få jobba som fritidsledare. Denna gång inte bara på fritidsgård utan även på fritidsklubb. Känner saknaden efter att hänga med barn och ungdomar. Chilla och hitta på roliga aktiviteter och lära oss tillsammans.

Kan även berätta att det går framåt med bloggen, har fått in en fot att få möjlighet att marknadsföra bloggen i en sjukt stor Facebook-grupp. Responsen jag fått där hittills kunde jag knappt drömma om. Yes, jag tycker att bloggen borde få mer uppmärksamhet. Fast så uppskattad trodde jag ändå inte att mitt bloggande var. Tusen tack till alla er som hjälper mig att nå min dröm/mål att bli influencer på heltid. BÄST ÄR NI!

Nu äre dags att tänka på refrängen... det kommer en dag imorgon också. Haha, låter precis som min mamma. Men hon hade ju faktiskt rätt!

Natti natti, sov så gott mina goingar! <3

.

Gillar

Kommentarer

Eline
,
En bloggare är aldrig större än sitt innehåll. Fokusera på bra innehåll som 1. du gillar att skriva om 2. andra är intresserade av att läsa 3. är tillräckligt nischat. Jag tänker att det är märkligt att börja med att säga att man har som mål att bli influencer på heltid, fokuset börjar lite i fel ände då.
veronicapettersson
veronicapettersson,
På vilket sätt är det att börja i fel ände? Jag förstår inte det, som person har jag alltid varit ambitiös och målmedveten.
nouw.com/veronicapettersson
Eline
,
Självklart ska man vara ambitiös och målmedveten. Satsa på det du drömmer om. Men fokusera på vad du behöver göra på resan dit också. Ditt innehåll i dagsläget ligger knappast på den nivån att du skulle kunna försörja dig på det. Jag tycker att det känns plastigt att säga att man vill vara influencer innan man har det som krävs.
veronicapettersson
veronicapettersson,
Siktar hellre mot sjärnorna och landar på månen.
nouw.com/veronicapettersson