This is what called GRL PWR.

Hur fin är inte min pimpade dator med Josefin och Vanjas snygga kollektion av Monyay Club ? This is what called GRL PWR! :D


Hola och god lördag på er mina goingar!

Hoppas att er helg hittills varit till belåtenhet. Jag började min lördag väldigt chill, kikade på ett nytt avsnitt av Wahlgrens Värld från sängen (eller ja, i alla fall en stund tills det kändes fett obekvämt att ligga i sängen) så förflyttade mig till soffan. Btw, just love it! Har kollat alla tidigare säsonger. Sicken galen familj! ;D När det var slut kollade jag på Talang tills det laggade. alldeles på tok för mycket. Då tröttnade jag... och lyssnar nu istället på musik.

Förresten... jag har två glada nyheter att berätta för er! Jag prenumererar på VeckoRevyn och de frågade mig för ett tag sedan om de fick använda min bild, och givetvis tackade jag ja! Fatta vilken grym publicitet. På tal om publicitet... en internationell mode- och livsstilsblogg vid namn LookVine hörde av sig och ville köra en intervju. Så i förrgår satt jag och skrev ett utkast och ska finslipa det innan min bästa vän hjälper mig att översätta den till engelska. Kan knappt fatta hur livet flyter på.... men det är så jävla underbart!

Ni rå, vad händer i ert liv? Tell me!


Gillar

Kommentarer