"Think outside the box"

Fotograf: Cecilia Hellqvist


Denna fredag bjussar jag på en intervju tillsammans med Drivhuset när jag gick utbildningen Sommarföretagare 2016. Hoppas ni gillar den!

Möt Veronica Pettersson, bloggerska och högskolestudent som gick Sommarföretagarna förra året.

Veronica Pettersson har en dröm om att bli professionell bloggerska. När utmaningarna som gav energi i livet var för få och bloggen kändes tung att driva sökte hon till Drivhuset Sommarföretagare. Veronica kom med och lusten för bloggen blommade upp igen. De konkreta åtgärderna för att utöka antalet bloggläsare var många. Feedbacken hon fick direkt från kursledare samt kurskamraterna utmanade henne och tiden hon kunde ägna åt att reflektera över vad hon egentligen sände ut med bloggen under kursens gång blev avgörande. Förutom det faktum att Veronica bytte bloggplats och domännamn så hittade hon vilken inriktning hon skulle ha och med det kom fler aktiva läsare. Kursen medförde också att hon utvecklade förmågor att se på saker annorlunda, hur hon kan få idéer att blomstra och förståelsen för att entreprenörskap i första hand handlar om kreativitet och problemlösning, vilket är en förmåga alla kan lära sig att förvalta. Hon har verkligen tagit efter mantrat ”think outside the box” och låter det följa med henne även i framtiden.

Ansök om din plats på drivhuset.se/boras och läs Veronicas blogg på www.veronicapettersson.se Foto: Cecilia Hellqvist.

Btw, ikväll ska jag på teatern Shirins vargar på Stadsteatern med min kompis Najomi. Kul att göra något man sällan gör, ska bli spännande! Bonus är att hon har rabatt så jag behöver bara hosta upp 65 spänn... ;)


Önskar er en fin fredag! Kramis


Gillar

Kommentarer

trollet,
Vilken fin intervju! Kul med Teater, särskillt om någon har rabatt;)
lchftrollet.blogg.se
Så kul att läsa den! Hoppas du har en fin helg tjejen <3
maddisenj.se
Emma Engström,
Men vad roligt att ha gjort en intervju, så häftigt! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
enna,
Vad kul att läsa 😊
sayyeastofashion.blogg.se