The greatest love of all.


Jag hade ingen baldejt. Jag har träffat personer i livet som gjort mig besviken. Särskilt de som jag litade på mest och släppte in i mitt liv, de har sårat och svikit... och jag har lämnat en person som jag hade känslor för, min första kärlek. Den kärleken man aldrig glömmer. Ni vet den känslan när man ler så där fånigt när man läser personens sms? Eller när det pirrar i hela kroppen när du vet att ni ska träffas och när du ser personen. Tror att det kallas att vara kär. Så kände i alla fall jag. Fast så småningom kom jag till beslutet att välja mellan mig och honom när jag började reflektera över hur han förändrades efter cirka tre månader och hur hans handlingar påverkade mig psykiskt. Jag är så glad och tacksam att jag trots kärleken till oss, kunde välja mitt eget värde i första hand, det var anledningen till varför jag lämnade honom. Det var smärtsamt och gjorde riktigt ont... men jag visste att jag var tvungen att gå vidare. Som sagt, vi vet inte vad styrka är förrän styrkan blir vår enda utväg.

Det är nog en av anledningarna till varför "The greatest love of all" och "Hero" betyder så mycket för mig. Att "The greatest love of all" senaste gången jag sjöng den på min karaokebar fick mig till tårar.

I decided long ago never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I'll live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity

Fotograf: Rijad Buzimkic


Missförstå mig inte, det är viktigt att släppa in människor i vårt liv... trots rädslan för att bli sårade men vi får inte låta det ta överhanden. För sanningen är att människor kommer såra oss och göra misstag. That's a part of the life. Frågan är bara om det är värt?

Jag tror nog att ni är många som kan relatera till denna text och jag hoppas att den kan ge er stöd och förstå att det inte är ego att välja sig själv framför någon annan om du innerst inne vet att det inte är rätt. Ibland måste vi lyssna till vårt förnuft istället för hjärta. Så var det helt klart i mitt fall.

Kram <3

#nouwoutfit #fashionistas #nouwblogger

Gillar

Kommentarer

Carolina,
Det är viktigt att släppa in RÄTT sorts människor i ens liv och det är där det blir knepigt. Precis som du hade jag behövt lämna ett förhållande, fast jag fortfarande var kär. Jag hade blivit så sjukt sårad att det inte ens är att leka med. Men när jag träffade min sambo lät jag han först inte komma in eller hur man ska säga tills han fick visa att han aldrig skulle göra något sådant. Det är det bästa som jag gjort, blivit tillsammans med honom, han har hjälpt mig genom svåra tider och gjort mig hel igen ♡
Svar; en audionom är sådana hörselskadade går till. Vi utreder hörsel och rehabliterar 😉
knaset.com