Tack bästa ni. <3

God kväll mina goingar <3

I skrivande stund befinner jag mig i Borås, får låna min kompis Eves lägenhet när jag vill. Med andra ord har jag egen nyckel, inte helt fel. Så kom hit idag och stannar här tills imorgon. Hittills har jag chillat och läst - nu vill jag dela med mig av glada nyheter till er. Fast först vill jag få er att förstå hur jag känner just nu. Ni vet känslan när man har kämpat, och fallit gång på gång? Jag tror nog vi ALLA har varit där. Jag känner att bloggen är en av de sakerna... jag har haft ett par bloggpauser med åren, eftersom jag bloggat sedan den 21 maj 2010. Ja, jag var 17 bast när jag startade min första blogg och det var tiden när Bilddagboken var hett. Ärligt talat tror jag det är viktigt att pausa, för att kunna fokusera på livet utanför. Det så kallade "verkliga livet" - irl. MEN trots mina bloggpauser har jag ALLTID hittat tillbaka till bloggen. Att blogga har varit en stor del av mig och mitt liv. Kan inte heller sticka under stolen med att det är extra kul när jag har er mina fina läsare med på denna resa. Ni är så jävla goa!

"Haha jaja, kom till saken nu Veronica" sitter ni säkert och tänker nu. Okej rå! Den glada nyheten är att jag SNART kommer nå mitt mål att hamna på Nouws topplista bland de 200 bloggare och inom Västra Götaland ligger jag på plats 59, hur grymt?

Det här hade ALDRIG gått utan er, tack bästa ni. Love ya


Jag tror att största anledningen till varför jag tagit mig dit är för att jag skriver om saker som andra kan relatera till, visar uppskattning mot mina läsare, har en tanke bakom min blogg - satsar på kvalité före kvantitet och vågar sticka ut ifrån mängden och kör mitt eget race.

Eller, kan ju fråga er här inne. Varför läser DU min blogg? <3

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Haha guud vad längesen det var man hade bilddagboken :'D Men du är så grym!! <3
nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Åhhh vad kul!! Det är du så himla värd, din blogg är fantastisk ❤️ Kram
nouw.com/happym