Stockholm here I am

Lycklig tjej drar till Stockholm :D Btw, kolla hur långa mina naglar är! Jisses... och det är faktiskt mina egna. Tro det eller ej. Förresten... jag blev så rastlös på tåget... visste typ inte vad jag skulle göra. Men "blippade" på telefonen, läste och sedan försökte jag sova (som tog en hel evighet) för hade svårt att slappna av efter att jag skickat in mitt examensarbete. Men till slut somnade jag en stund, så skönt.

Stockholm here I am. Det blev det lunch på Zócalo, det finns ingenting värre än att leta efter käk när man är hungrig. Så tog första bästa ställe. Tyckte dock att rätten var för salt, men det är ju en smaksak. Utöver det så vare gott.

Inredningen tycker jag var rätt fräsig. Dock var det här bara ett av två rum.


Mätt och belåten kände jag att det var dags för lite shopping...

Gick loss på anteckningsblock inne på Lagerhaus dessutom samma tema, haha allt rosa... och innan det shoppade jag acessoarer hos Ur&Penn. Det är min favoritbutik när det kommer till acessoarer.

Satte mig vid vattnet och väntade på att min bästa vän Leila skulle sluta jobbet. Klagar inte. Kolla bara vilken utsikt!

Och ja, jag bytte till en ny outfit - tillsammans med mina nya örhängen från Ur&Penn. Det var så sjukt varmt och kunde inte heller motstå att använda mina nya örhängen. Love it!

This view


Så småningom kom Leila förbi och hämtade upp mig (utan bil) så drog vi vidare...

... till en fin park vid Odenplan. Tyckte paveljongen var så himla fin och grönskan omkring.

Älskar att fånga sådana här perspektiv och vinklar. Nu när jag ser denna bild tänker jag att vi aldrig riktigt kan veta vad som väntar oss längre fram. Man vet aldrig vad livet har att erbjuda, men det är trots allt det som är charmen med livet, right?

Här fick ni en liten inblick från första dagen i Stockholm. Fler bilder kommer, om ni vill? :)

Önskar er en fortsatt fin onsdagskväll, kramis

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men wow!! Hur fantaatiskt ser inte det där ut liksom?? <3
nouw.com/matildaberlin