Spring vibes

Fotograf: Linnea Broberg


Ååh, gårdagen bjussade verkligen på spring vibes. Så jag drog på mig mina ripped jeans, bomberjacka, skjorta och mina vita ADIDAS sneakers. Plus en scarf som ett skärp. Det blev en awesome kombo! Sedan var jag redo för Götet, fixade ny tid för mina nya glasögon som jag vann hos Smarteyes i deras tävling The look of the month på Instagram. Yes, I'm proud. Efter besöket blev det shopping och jag hittade en hel del. Så himla kul! Skulle ni vilja att jag visade?

Btw, det är så kul att ni trots min sporadiska uppdatering hänger kvar här. Uppskattar verkligen det! Häromdagen skapade jag en Facebook-sida för mitt modellande, kände att det var dags. Ni får jättegärna kika in och ge mig stöd i form av att trycka "gilla", "dela" osv HÄR. Det skulle betyda sjukt mycket. <3 


Förresten... igår skickade jag in en spontanansökan för tjänsten copywriter hos Gina Tricot. Jag har gjort det förut, men när en tjänst var ute och tänkte inte då på att skriva mitt personliga brev utifrån just den tjänsten. Så kände att det var dags för ett nytt försök! Jag satt nog i 1,5 timme innan jag var nöjd. Kanske till och med längre... minns inte vad klockan var när jag började. Tog mig i alla alla fall tid och energi för att få det bra.

Lördagsplaner: Städa, skicka in en spontanansökan, svara på kommentarer, kolla ett samarbete och redigera bilder. But first let me eat to Netflix. Vad ska ni hitta på idag?


Gillar

Kommentarer

trollet,
Aktiv tjej, men det visste jag ju;) Gillat sidan!
lchftrollet.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad härligt!! <3
nouw.com/matildaberlin
Härligt tjejen. Vilken härlig bild på dig, så snygg!!
maddisenj.se
Emma Engström,
Åhh älskar din outfit, så snygg!! <3
nouw.com/emmaengstrom
Carolina,
Alltså när det är vårväder ute är ju sådan lyx! Jag kan lätt känna mig lite bortskämd då 😉
Härligt att du vunnit på en tävling hos smarteyes!! 😃

Sv; haha, ja valpar överlag är ju så gulliga men de har dessutom en punkt där vi som matte/husse får nog haha.
Tack snälla 😊
knaset.com