Sjukt svårt att fokusera.

Och ja, jag vet att det ekar tomt här från och till. Känner att det är mycket med examensarbetet och sedan prioriterar jag andra saker före bloggen. Hoppas att ni har överseende med det. Nu tänker jag i alla fall att vi drar igenom hur en onsdag kan se ut i Veronicas liv.

Började dagen med att greja här hemma, diska och röja undan kläder från soffan. Jag har svårt för att hålla ordning här hemma, men jag jobbar på det. För man mår trots allt mycket bättre i ett ordnat hem och min lägenhet har potential att vara riktigt fint när jag håller ordning.Började dagen med min favoritfrukost, LCHF-pannkaka med hallonsylt, keso och kokos på toppen. Love it! Under frukosten kände jag att det var dags att sluta vara lat med att skriva veckans mål, så skrev ned några i min snygga gold digger anteckningsbok. Ett av målen var att hålla ordning i min lägenhet.

Framåt lunch kom min kompis Evelina över för att hjälpa mig med plugget. Vi hade sååå kul och mellan massa skratt fick vi saker gjorda. Vi bestämde redan nästa gång när vi kommer ses och plugga ihop. På söndag äre dags igen, längtar. Asnice när man blandar ihop produktivitet med nöje.

Efter plugg blir man hungrig och jag har sjukt svårt att fokusera om jag är hungrig. Det är näst intill omöjligt. Då drog vi till pizzerian Valentino i närheten av där jag bor. Haha, alla där känner typ mig... så vi brukar slänga käft och denna gång var inget undantag.


Förresten... det här en vän värd att behålla. Evelina tog sig friheten att kladda på min anslagstavla. Vi behöver vänner som lyfter upp oss i vardagen när vi själva har svårt att göra det och tycker saker är jobbiga. Just nu är mitt examensarbete en sådan sak. Fast efter vår pluggträff och vetskapen om att hon finns som stöd känns det bättre. Äkta vänner är det bästa som finns! <3


Denna pizzeria har fantastiskt god pizzor (med mindre kanter), det här är en "Valentino". Har ni testat räkor på pizza? Om inte, gör det please. Ifall ni gillar räkor förstås. ;)

Btw, nu blire snart att dra till brorsan i Växjö. Känns riktigt kul och kommer även sova över där. Har packat med mig litteratur till mitt examensarbete men även min bibel "Sälj: Konsten att sälja vad som helst till vem som helst" så att jag kan sysselsätta mig på tåget.

Önskar er två fantastiskt fina dagar! Puss och kram

Gillar

Kommentarer