Reflektera över livet.

God kväll mina goingar <3

Jag började min lördag med att skriva dagbok, för mig är det viktigt att reflektera över livet och sätta ord på mina känslor. Trots det gör jag det alldeles för sällan - det vill jag förändra. Vi människor är oftast för bekväma för att göra saker vi vill. Det beror på att vi tänker att det tar tid, energi och krävs tålamod. Men vi får inte glömma göra saker som får oss att mår bra. Vad vill du förändra i ditt liv?

Jag har även tagit mig tid att läsa och kolla YouTube en hel del idag. Nu har jag läst ut "Stora peppboken" för andra gången och jag tycker den är helt FANTASTISK! Så peppig och inspirerande, älskar att ta del av människors livshistorier. Har ni inte läst den och älskar livsstilsböcker bjussat med en stor dos av girl power. Då är det en bok för dig. :D Ikväll började jag på en ny bok "Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?" Hittills är den riktigt bra, dock tycker jag det är lite för många sjukhistorier om hur patienterna blev friska med hjälp av hopp. Fast det är nog för att jag är mer intresserad av psykologi, sedan förstår jag att det är bra att få in både teori och praktik. Men ändå, jag läser gärna i större utsträckning om psykologi.

Btw, jag skulle egentligen dragit på födelsedagsfest men kände att min kropp behövde en återhämtningshelg för att ladda upp för kommande vecka så blev tyvärr tvungen att tacka nej. Om det är någonting jag blivit bli bättre på så är det att lyssna på min kropp, hur mår den och vad behöver den. Det känns så befriande och rätt att stanna hemma när jag fick den känslan.

Så, istället har jag grejat här hemma... lagt in "ny" tvätt där den ska vara. Börjat göra fint i köket och resten av lägenheten, tagit bort onödiga saker som ligger framme och tar energi.


Här kommer ett gäng bilder från Pride:


Hoppas ni haft en riktigt fin helg! Vad har ni hittat på? STOR KRAM, ni är verkligen guld värda som kikar in här och kommenterar trots mitt sporadiska bloggande. Bäst är ni! Love ya

Gillar

Kommentarer