Once upon a time....

Jag tänker att ni ska få följa med en dag i Veronicas liv. Kul, right?

Kickade igång denna onsdag med brunch, ingen mindre än min favorit LCHF-pannkaka med keso, hallonsylt och som toppen över i:et lite kokos här och var, Liknelse: snö.... som om man inte är trött på det nu? Nejrå! Eller jorå,, nu vill jag bara ha vååååår. Slippa gå i flera lager med kläder.

Tog en promenad längs naturen för att dra iväg och plugga på biblioteket.

Hur vackert är det inte? Jag ÄLSKAR verkligen att omges av naturen. Det är som terapi för själen. Att höra och se naturens rörelser. Det är frihet och harmoni för mig. En av några saker som ger mig inspiration. Vad ger DIG inspiration?

Ett grymt citat. Jag ÄLSKAR grymma citat!

Jag fortsatte att läsa "Nu ler Vygotskij" det var bland annat den jag hittade i bokhyllan igår, den är väldigt intressant. Vygotskij är en av teoretikerna som jag verkligen kan hålla med om angående hans pedagogik. Haha och ja, jag har en kärlek för post-it-lappar.

Det var förbannat skönt att komma ut från biblioteket och andas in frisk luft. Fick även äran att se lite änder. Rätt fina.

Efter x antal timmars plugg satt det inte helt fel med thaimat, jo man tackar! MAAAAT. :D

Och där, var Veronicas lilla äventyr slut. Hoppas att ni gillade att följa med! Hojta gärna till om ni har förslag på inlägg. Kom ihåg, vi gör denna blogg och resa tillsammans. Like always, so hit me up!


Gillar

Kommentarer