Nails on fleek.

Morsning korsning!

Hur mår ni? Här är man lite slö, men det är nog för att jag behöver mat (har ett känsligt blodsocker) så efter att jag skrivit detta inlägg blire att fixa brunch. Min smarriga LCHF-pannkaka. Har ni inte testat det, så borde ni! Gott och man står sig i flera timmar. Den är helt fantastisk!

Haha förresten... tänkte att vi kan snacka lite om min klumpighet... innan jag drog till Stockholm kikade jag runt på Nouw och ville se om jag kunde förbättra något. här på bloggen Det slutade med att jag sammanfogade en kategori med en annan och utifrån mailkontakten igår gick det inte att få det tillbaka. Så ja, fick lite smått panik... tills jag igår fick det bekräftat att jag kunde göra nya kategorier (samma) och sedan vare bara att börja sortera inlägg i rätt kategorier. Jadu, det finns vissa nackdelar med att vara för nyfiken. ;)

På tal om Stockholm.... jag fixade mina naglar hos bästa Linnéa i Alingsås innan jag drog dit. Det var andra gången jag besökte henne.

Här har ni resultatet:

Följ henne på Instagram @naglaraalingsas vettja! Passa då även på att boka en tid när du ändå är igång. Fast det är klart om ni bor långt åt helvete så äre kanske ingen idé. Men tro mig, ni kommer bli nöjda!

Och ja, jag är helt besatt i att fixa mina naglar. Det är en sådan grym känsla! Dessutom ser vi ju faktiskt våra naglar varje dag. Varför då inte fixa till dem? Dessa naglar var on fleek till min gala outfit. Så tacksam för att det finns nagelsalonger som kan skänka vardagsglädje,

Hörru, jag behöver lite hjälp av er som bloggar på Nouw. En del kommentarer läggs i "Spam" trots att det är helt vanliga kommentarer. Jag har försökt genom att trycka ett x antal gånger på "Ej spam" men de vill inte godkännas. Har mailat Nouw, får se när jag får svar. Tills dess, det är ju skittrist om jag skulle missa kommentarer på grund av detta. Fick mig en chock häromdagen när många kommentarer hade lagts där.

Nåväl, önskar er en fin torsdag! Kvällen för min del bjussar på en andra dejt med killen jag träffade för ett tag sedan. Känns riktigt kul! HÄR kan ni läsa lite om första dejten.


Gillar