Musiktävlingen: Imagine

Tjenare mina goingar!

Nu kör vi en första sväng (BILDBOMB) av projektutbildningen - Boosta som jag gått hos Brygghuset i Borås . Den första dagen fick vi lära känna varandra, göra olika samarbetsövningar och bekanta oss med vårt material. Det märktes tydligt redan första dagen att många deltagare kände varandra sedan tidigare i form av jargong och klimat, vi var två som inte kände någon. Fast det har aldrig hindrat mig.

Andra dagen drog vi iväg till Landvetter för att få inspiration från musiktävlingen Imagine inför vårt eget musikevent. Det var sjukt kuuuul och det var där vi blev en grupp som agerade som hejarklack till deltagarna i musiktävlingen. Så himla fint att känna den gemenskapen. <3

Håll i dig och spänn fast säkerhetsbältet, för nu åker vi - här kommer BILDBOOOMBEN.


Här är Boosta-gänget på plats i Landvetters kulturhus Hur fanzy? Kan dock säga att vi hade vissa svårigheter att komma fram med vår hyrda taxi-buss. Han som körde först hade missuppfattat vilken adress vi skulle till. Så ja, vår samarbetsförmåga sattes på prov redan då - det gick skitbra! Vi kom ju fram, uppenbarligen. ;)

Tycker denna bilden blev cool, jag hittade en foto-buddy (vi snackade entreprenörskap och foto.)

Innan musiktävlingen käkade vi pizza, haha en del var missnöjda med att de var vegetariska... därav kycklingen xD


Efter dessa uppträdanden var det dags för paus...


Då passade jag på att fråga en i min utbildning om hon hade lust att fotografera.

Här har ni resultatet:

Jag körde dagen till ära vitt med en blå kombo. Tycker vitt är så fräscht och stilrent. Vad tycker ni?


Efter pausen fortsatte en grym dansare som underhållning tills tävlingen drog igång igen.

Han hade helt klart grymma dansmoves. Jag älskar dans, har sett alla Step up filmer.


Inte nog med att vi fick lyssna till många grymma uppträdanden för musiktävlingen Imagine.


Vi fick även höra förra årets vinnare av tävlingen i form av ett hårdrocksband. Minns dock inte vad bandet heter. Sorry.

Här har ni i alla fall vinnaren:


Nu var det dags för juryn att utse en vinnare vidare till regionsfinalen Imagine den 27 april i Borås. Spännande värre...

Och vinnaren är... *fanfar*

... Skoskav som fick hela publiken att dansa med tack vare sin glädje och energi till musiken. Så sjukt härliga och grymma!! Minns hur kul jag hade med de från utbildningen. Helt klart värdiga vinnare :D Stort grattis!!

Tja, bättre gruppbilder har man ju tagit. Men skitsamma, ett överflöd av talanger kan väl aldrig gå fel?!


Jorå, kan ju lugnt säga att det var en bra dag på Boosta - projektledarutbildningen. Ett minne jag kommer bära med mig i livet. Btw, fick chansen att sjunga i pausen och tog den. Så sjöng en vers och refräng av "I will always love you". Haha, snacka om spontant. Enligt mig är det den vackraste balladen genom tiderna. Förresten på tal om sång... jag har fått en inbjudan att stå på scen igen hos Brygghuset och sjunga på deras event Tunes & Poems. Så sjukt kul, denna gången kommer jag uppträda i 30 minuter. Helt klart en utmaning, men det blir kul! Hojta gärna till om ni har något/några förslag på låtar. Tack på förhand!

Gillar