Mitt "sign" är tiger.

T-shirt - Mammas egen design / Byxor - Erikshjälpen (Second Hand) / Klocka - Ur&Penn


Gårdagen bjussade på ett supertrevligt frisörbesök. Kände att det var dags att köra kort hår igen. För hade ju trots allt blivit långhårig, tro det eller ej. ;) En fantastiskt trevlig kvinna som klippte mig, vi kunde prata med om allt möjligt. Med andra ord en öppensinnad människa. Btw, detta är helt klart min favorit t-shirt i garderoben. Mitt sign för universum är tiger och jag älskar allt med den!! Fett snygg och cool!

Btw, jag gjorde mitt sista pass på fritidsgården i onsdags. Kan lugnt säga att det var blandade känslor... jag trivdes sjukt bra där och älskade att träffa ungdomar från andra kulturer - snacka, chilla eller sporta med dem. Jag saknar det redan, men jag är redo för ett nytt kapitel i mitt liv. Att börja jobba heltid och tjäna pengar för att kunna betala av mina skulder - sedan spara pengar till saker som kommer göra skillnad framöver.

Denna fredag har jag träffat en av mina engagerade läsare Victoria, för fika och fotografering. Riktigt trevligt och fotograferingen blev grym! Ska välja ut 10 av mina favoriter ikväll.

Hoppas ni fått en bra start på er helg! Vad händer i helgen? Själv blire karaokebaren, saknar den verkligen. <3

#NouwAutumnChallenge

Gillar

Kommentarer

Victoria
,
Härligt! Sjung för mig med 😉
veronicapettersson
veronicapettersson,
Nästa gång 😉 Det blev ingen karaokebar, hade en mysig hemmakväll istället.
nouw.com/veronicapettersson