Meningslöst att slänga pengar...

En del folk kan tycka att det är helt meningslöst att slänga pengar på en kurs för flera tusen. Det började med att jag gick på Charlie Söderbergs gratis föreläsning "Ett rikare liv" i Göteborg, i slutet snackade han om en Kick Off som skulle äga rum. Först tänkte jag: "Nej, jag är ju student... känns bara onödigt" men sedan tänkte jag ett varv extra när jag insåg vad föreläsningen handlade om. Det togs bland annat upp att man inte ska se pengar som ett hinder. Dessutom om jag anmälde mig där och då fick man ett billigare pris. Så jag bestämde mig för att bara göra det. Ekonomin visste jag skulle räcka om jag drog in på annat. Många gånger handlar det om hur man prioriterar. Så jag valde att prioritera denna kurs!


Jag är så glad och tacksam att jag efter föreläsningen valde att anmäla mig till kursen. Trots att jag var student och min mamma tyckte jag var dum i huvudet när hon fick veta, haha. Trots det... var det faktiskt efter detta som jag samma kväll bokade ett vägledningsmöte hos Drivhuset, hade länge velat bolla idéer med någon om bloggen. Kände att jag ville ta bloggen till nästa nivå. Det var även samma kväll som jag såg utbildningen Sommarföretagare 2016 på deras hemsida och det var i och med den utbildningen som jag fick inspiration för bloggen igen. Så ja, det som en del tyckte var dumt ledde till något riktigt bra! Jag älskar att jag går min egen väg... trots vad alla tycker och tänker. Tycker alla borde tänka så, tro mig... jag är väl medveten om att det kan vara svårt, men det är så värt det. Jag brukar tänka att oavsett om jag gör bra eller dåliga saker kommer folk tycka och tänka. Varför då inte göra det du älskar?!

Well, nog med filosofin... nu äre dags att rensa och packa... För snart kommer familjen och en kompis för att hjälpa till med flytten. Ha det gött!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Perfekt med en kurs ju 😃
lindaviktoria.se
Clara,
Hoppas du blir lite rikare nu då! ^^
caups.blogg.se/
Sarah,
Vilken tur att du gjorde som du själv ville 😊
CheerSarah.devote.se
LIENE,
sv: Å okej, ibland är det lättare när man har kontakter som hjälper 😊 ja kan bero på vilket ställe man söker till också.
liene.blogg.se
Isabella,
vad roligt!
behuy.blogg.se/