Människor skjuter upp sina drömmar och mål.

Cecilia Hellqvist
Redigering: Jag

De flesta av oss människor har svårigheter att få ihop livspusslet. Det är en del av att vara människa. Jag tror därför MÅNGA människor skjuter upp sina drömmar och mål. För att det blir för övermäktigt och man tänker att: "sen när mitt liv lugnat ned sig SKA jag göra det". Med handen på hjärtat nu, HUR många av er har tänkt så eller sagt till sig själva att på måndag "då jäklar"? Och sedan när måndagen kommer: "Okej, men nästa måndag!" Det värsta vi också kan göra är att omges av människor som GODTAR våra ursäkter. Kan säga att jag har tänkt ALLT det där, men har insett att det handlar om VAD jag väljer att prioritera. Om jag vill ta tag i ett nytt projekt är det troligt att jag just den perioden behöver sakta ned mina andra projekt eller vänta med mitt nya projekt. Det betyder INTE för alltid.

En av mina STÖRSTA rädslor är att jag ligger där på dödsbädden och ångrar ALLT jag ville göra men INTE gjorde för att jag tröstade mig med mina ursäkter och levde utifrån uttrycket:
"har många bollar i luften" och av den anledningen INTE kom igång med det jag EGENTLIGEN ville uppnå i livet. Vi kan förhandla oss fram hela livet. Du kan minst komma på 1000 olika ursäkter till VARFÖR det INTE är rätt tidpunkt i ditt liv. Jag vet att man ibland varken vet HUR man ska hitta energi eller tid till att göra det man ÄLSKAR och jag tror ALDRIG vi kommer känna oss 100% redo att göra saker, för livet kommer ALLTID finnas där och därför handlar det om att SKROTA våra ursäkter för att få det vi VILL ha. De flesta människor behöver jobba för att kunna betala sina räkningar (det finns dock andra typer av inkomst) om man har ett öppet sinne. Vi vill dessutom ha möjlighet att kunna unna oss. Därför tror jag det är viktigt att hitta en balans i livet.

Just nu håller jag på med mitt körkort och det är liksom en berg- och dalbana, jag tar steg framåt och några steg bakåt. Det är en del i processen, fast framför allt har jag mig själv att skylla.. för jag har låtit både rädslan och brist på motivation till att köra ta överhanden.
MEN jag vill ha mitt förbannade körkort! Så, då måste jag göra jobbet som krävs för att nå dit. Det här är något vi människor gärna vill slippa... att jobba för det vi VILL ha. Well, idag övningskörde jag med mamma och det gick skitbra!! Imorgon blir det att dra till körskolan.

Låt INTE era drömmar och mål vänta, vi vet faktiskt INTE om vi får uppleva morgondagen. Jag vägrar i alla fall ta något för givet -
"we only regret the chances we didn't take".

#nouwoutfit #nouwblogger #fashionblogger #livsstil

Gillar

Kommentarer

Eline
,
Vill verkligen tipsa om att satsa på dina drömmar på riktigt och inte på Nuskin. Du säljer andras produkter till skitlön även om du tror att du är din egen chef pga egen firma. Känner flera som är HÖGT upp (som du lyft som inspiratörer) som inte alls är så fria som de lyfter fram, de jobbar heltid på ordinarie jobb fortfarande vid sidan av. Det är inte vägen till frihet. Bli bra på något du gillar istället, till exempel din fotografering. Hitta din egen nisch istället för att jaga ett ideal. Rannsaka dig själv för att hitta dina egna styrkor. Och gör det sedan bra. För din skull, för att du gillar det. Där har du vägen till din dröm.
veronicapettersson
veronicapettersson,
Well, det är din åsikt och det är helt okej. Jag har dock en vision vad Nu Skin kan leda till. <3
nouw.com/veronicapettersson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Bästa du, SÅ peppande du är!! Körkort är verkligen upp och ner när man ska ta det, men jag hejar på dig <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Amanda (Swedish Passport),
Jag lever efter filosofin att jag hellre ångrar något jag gjort, än något jag inte gjort. Livet är för kort för att sitta fast i en vardag man inte trivs med så jag håller tummar och tår för att du får möjlighet att uppfylla dina drömmar! 😊
swedishpassport.com
Carolina,
Fint skrivet. Ja, jag skulle kunna säga att jag är en av dem människorna. Jag sköt på mitt studerande för att jag kände att jag var ung och kunde gott ta det senare i livet. Nu när jag fem år efter studenten sitter här och pluggar är jag galet nöjd att jag äntligen tog tummen ur och började studera så jag har annat jag vill göra sedan finns planlagt för mig 😃
knaset.com
Så bra skrivit, en tankeställare, for sure :*
goforfit.se
Jessica,
Lev så du inte ångrar något du gjort men inte heller det du inte gjort😉💕
lchftrollet.blogg.se