Lugg och ett rostigt halsband.

God kväll mina goingar :)

Hur mår ni? Hoppas bra, här är det fint... lite trött bara... men det är inte så konstigt när man varit flera timmar på en förskola, det är ljud typ 24/7. Fast i dag kändes det extra kul för vi gick iväg till en lekplats och barnen blir så lyckliga när de får komma utanför gården och då blir man lika lycklig själv. Delad glädje är dubbel glädje! Förstår mig inte på människor som inte kan glädjas åt andra, däremot älskar jag att vara sarkastisk och säga i vissa situationer "Jamen, det är ju kul när det går bra för andra".

Förresten... ni vet ju att jag är student och just nu är ute på min VFU... men jag vet inte särskilt mycket om er, förutom att jag kikat in på era bloggar. Skulle dock ändå vilja att ni berättade om vad gör ni om dagarna?

Nu tänker jag bjussa på ett inlägg som Ellen Spångberg har gett mig inspiration till. Ni ska nämligen få se några av mina Facebook-profilbilder.

20 juni 2009

På den tiden när Picnik var det ända rätta, kunde sitta i flera timmar och experimentera med olika effekter och symboler. Fast denna har jag för mig att en kompis gjorde. Nåväl, här hade jag lugg och halsbandet använde jag så mycket att det blev rostigt.
17 oktober 2010

Fortsatte i redigeringens tecken, men denna gång med en annorlunda twist. Welcome to the dark side. Nu började jag också visa att jag kunde göra en handpose. Jomen, visst äre coolt? Luggen var inte grejen längre, eller så var jag bara för lat och orkade inte hålla styr på den. Tror faktiskt det sistnämnda.
7 januari 2011

Här återkommer handposen, förmodligen bara för att jag kunde. I denna period tyckte jag om att platta håret för att få en annan look. Denna blus var dessutom en favorit i garderoben och gärna med dessa clipsörhängen med rosor. Matchy matchy!
7 februari 2011

Från att tidigare kört mycket på linser, var det nu glasögon som gällde. På denna bild var jag i Trollhättan hos min bästa vän.
17 mars 2011

Well, man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken. Luggen är tillbaka och färgglad brukade jag vara.
10 juni 2011

Här bär jag ännu en gång mitt roshalsband som blev rostigt och denna bild är tagen innan eller efter en skolavslutning. Tyckte verkligen om denna härliga aprikos klänning! Den finns alltså fortfarande kvar i garderoben.

Och där, sätter vi stopp på Veronicas album genom tiderna... om ni inte vill se mer förstås?

Gillar

Kommentarer