Livet är en resa.

Fotograf: Denise Teiler
Redigering: Jag

Vi ALLA bär på en historia. En del bär på en lättare historia och andra en tyngre... but still... det är en historia. Vi formas av våra erfarenheter och perspektiv om saker och ting men också av våra beslut. Livet är en resa och ett sätt att lära oss av de utmaningar som vi möter under resans gång men även de stunder när vi känner vi har livet i vår hand. Känslan när ingenting kan stoppa oss! Vi kommer ta korkade beslut, för ingen människa är felfri. Vi växer upp med olika förutsättningar och får därför INTE samma möjligheter. MEN det definieras INTE av vilka vi är så länge vi INTE ger den tillåtelsen. Vill du att en förändring ska ske MÅSTE du lägga tid, energi och passion för att få det att hända. Det finns INGEN som kommer göra jobbet åt dig, det är bara DU som kan förändra din historia. Så, är du INTE nöjd med din historia? Well, skriv om den. Det vill säga lev det livet DU vill leva. Det finns många fördomar där ute, det spelar ingen roll om vi gör bra eller dåliga saker. Folk kommer oavsett ha åsikter... and who cares? Vem är det DU vill göra lycklig? Dem eller dig. För mig är det ett enkelt svar - DIG såklart! Du är den viktigaste människan i ditt liv. Så länge vi INTE skadar våra medmänniskor med onda handlingar borde vi leva precis som vi vill. Jag tror det är viktigt att vi hittar vårt "purpose" i livet, att vi reflekterar och ställer oss frågor som "vad är min drivkraft till att leva?" "Hur vill jag bli ihågkommen när jag lämnar livet?" That's deep shit, I know. Men det sätter trots allt perspektiv på HUR vi vill leva.

Vi bär INTE bara på en historia, utan även en röst. En röst som väntar på att höras. Fast en del låter rädslan ta överhanden och kommer ALDRIG låta sin röst höras. Det är tragiskt... tror att största anledningen till VARFÖR många INTE lever som de vill göra är folks åsikter.

Ännu en gång: "Vem är det DU vill göra lycklig?"

Ifall svaret är DIG, då har du redan svaret. Kom ihåg att lycka kommer inifrån och INTE utifrån. Låt INGEN trycka ner dig ❤

Gillar

Kommentarer