Kul att upptäcka nya ställen.

Tjenare på er mina goingar!

Jag beklagar att vi inte hördes av här i går, men jag kände att jag bara ville chilla på tåget hem och sedan var jag inte hemma förrän vid 01:00. Det var länge sedan det var såååå skönt att lägga sig i sin säng. Mina boots skavde och jag blev tvungen att gå hem från Södra Torget. Hade det funnits en taxi där, så hade jag lätt pröjsat. Aj, det kändes minsann... men jag tog mig hem till slut. Nu tänker jag att ni ska få en liten inblick i hur min helg i Stockholm började.

Häng med vettja! Kom igen, det blir kul!

Vi slog oss ner på The Secret Garden, en gaybar... kul att upptäcka nya ställen.
En typisk "posa-med-cider-bild".
Vi tog exakt samma smak på cider. Twins.
Vi är riktiga härmapor... vi tog även båda lammburgare, haha.
En av personalen som han berättade om sin tanke bakom sin outfit. Tydligen var det en liknelse till Magic Mike. Där ser man.
Den bästa bilden jag fick på min kompis Leila. Hon tycker inte om att sitta framför kameran. Så hon fick lov att kolla ner i bordet.

Jadu, vad säger man? Snygg klocka... ;)

Det var såååå kul att komma till Stockholm. Vi har inte setts på länge, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Ååh, jag saknar redan Stockholm!!! Blev faktiskt sugen på att flytta dit, men vi får se vad som händer efter examen. Det som lockar mig är att det finns massa saker att hitta på där. Grym shopping och så vidare. Jag tror nog att ni fattar vad jag menar.

Nu blire snart att fixa käk till jobbet, haha... kanske även ska klä på mig. Folk skulle nog undrat om jag gick ut i badrock.

Ha en fin måndag!

Gillar