Karaoke för hela slanten.

Bilder från fina Angelica Blicks grymma blogg.


Och ja, ni som har följt mig länge vet nog vid det här laget att jag diggar Angelicas stil! Dessutom tycker jag verkligen det är fett snyggt med guldiga kedjor som blir en snygg detalj till en outfit. Enligt mig är detaljer a och o, det kan göra en tråkig outfit mer nice. Vad tycker ni om detaljer? Let me know!

Btw, gårdagen bjussade på Livebands-karaoke på Andra Lång i Göteborg med min kompis Najomi. Det var sjukt kul, synd bara att man hann sjunga en låt - det var många som ville sjunga. Jag körde "Du måste finnas" och jag fick nästan ryggskott (skämt åsido) men jag glömde höja notstället så fick böja mig från och till, men det gick bra ändå. förutom att jag förlorade några textrader. Men en som jag träffade tyckte att det var enastående att jag ändå kunde få kraft när jag sjöng. Så ja, vi är oftast självkritiska. Najomi var tvungen att dra för hon skulle jobba och då funderade jag på om jag skulle sitta själv, men tyckte det kändes tråkigt.. så checkade av rummet för att se vilka jag skulle joina och då såg jag två brudar som sjöng till musiken som spelades. Då kändes det givet och det var ett utmärkt val, så sjukt trevliga och vi bytte efter en stund nummer. Det visade sig att de var tvillingar och då hade vi helt plötsligt inte bara passionen för musiken gemensamt, jag är nämligen också tvilling.

Well, efter en riktigt grym början på kvällen drog jag vidare till min favorit karaokebar, ingen mindre än Henriksberg :D Så ja, det blev karaoke för hela slanten. Jag klagar inte. Haha, jag älskar karaoke och att vara där, har blivit bff med en av vakterna så vi kramas alltid och frågar hur läget är och jag berättade att jag varit på en Livebands- karaoke på Andra Lång. Han bara: "menar du att du är otrogen mot oss?" Jag bara: "Haha ja" - fett skön vakt. När jag väl kom ner till karaoken hälsade jag på stammisarna. Under kvällen hjälpte jag en killkompis med "What does the fox say?" och avslutade med "I will always love". Det var MAGI. Innan jag blev tvungen att skynda mig till spårvagnen... träffade jag som vanligt awsome människor att ha kul med och sjöng/dansade till de flesta låtar. Jag skulle beskriva mig som en jukebox, kan massvis med olika låtar. Det är min grej!

Hoppas att ni haft en lika grym start på helgen! Puss och kram, ta hand om er. <3

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Åh guldiga kedjor kan verkligen göra det där lilla extra för en outfit 😍 så snyggt! Hoppas du får en fin söndag, kram!
nouw.com/hilma
Carolina,
Låter som en himla rolig utekväll med en god vän och karaoke plus att du dessutom fann två nya vänner! 😃

Sv; tack snälla! 😊
knaset.com
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vi är verkligen två om att digga Angelicas stil, hon är ju SÅ grym och inspirerande! <3
nouw.com/emmaengstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen guuu vad kul det låter =) Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin