Känslor styr mina mål.


När du behöver inse dina begränsningar, jag har en förmåga att sväva iväg... älskar att testa nya saker - dra igång olika projekt, men har insett att jag inte alltid blir klar med mina projekt och då blir jag besviken på mig själv. Jag vill bli HELT klar med mitt examensarbete och ta mitt körkort. MEN det är ju inte så att det kommer som ett brev på posten, därför har jag avslutat min nya business och kommer istället lägga tid på saker jag vill göra för stunden när schemat tillåter det, till exempel: bloggning, läsning, poddar och även hushållssysslor. I helgen hjälpte brorsan mig att strukturera upp mitt liv - ibland behöver man extra stöd. <3 Ja, jag har världens bästa brorsa!

Eftersom jag inte längre jobbar på ICA, ett eget beslut för att jag vill vidare och kände att det var dags. Jag är så glad och tacksam för att jag vågade säga upp mig från att jobba i förskolan och att testa något helt annat, att gå utanför min comfort zone. Så, nu när jag är utan jobb har jag all tid och energi i världen att nå mina mål med examensarbetet och körkortet. VAD ska jag göra för att nå dit? Plugga och övningsköra. Fast just nu är jag i Borås och lånar min kompis Eves lägenhet så då blir det svårt att övningsköra, men då pluggar jag istället körkortsteori. En annan sak som jag har förstått är viktigt för mig när jag sätter mål är att till varje mål ha svar på VARFÖR jag vill nå målen? Känslor styr mina mål. HUR skulle jag KÄNNA och VAD skulle det innebära när jag är där, gör mig extra motiverad. Att bli HELT klart med mitt examensarbete skulle innebära en tyngd som lättar från mina axlar, att kunna bläddra till nästa kapitel i mitt liv - bli legitimerad förskollärare. När det gäller körkortet... ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR spontanitet och att känna mig fri. Fatta vad många kul roadtrips jag kan dra iväg på! Yes, det här är mina motivationsfaktorer. Därför sätter jag alarmet på 07:00 och börjar dagen 08:00, idag blev det dock förskjutet och kände där och då att jag lika väl kunde skita i det. Trots det tog jag mig upp och käkade frukost och satte igång min nya morgonrutin- lyssnade på denna lista. GRYM MOTIVATION! TIPS TIPS!

Och ja, givetvis kommer jag söka jobb. Men just nu är inte det viktigast och därför kommer jag inte fokusera lika mycket på det, i alla fall inte tills nästa månad.

Hoppas att ni mår bra, ska snart ta mig tid att svara på era fina kommentarer. :) KRAM

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åhh fler roatrips skulle jag verkligen vilja göra!! Måste spana in den listan 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
enna,
Skönt att han kan hjälpa dig att strukturera upp det lite 😊
sayyeastofashion.blogg.se
jessica,
Så dj*vla klokt! Njut och få saker gjort. (hittar inte vår konversation på messenger igen, haha)
lchftrollet.blogg.se