Känslan är obeskrivlig...


I fredags drog jag till en karokebar på Henriksberg helt själv. För jag visste att jag skulle hitta gött folk att tjöta med, några av dessa grabbar ovan var fett sköna! Jag har märkt att jag oftast har lättare att få kontakt med killar/män och tror det är för att de oftast har en annan jargong än tjejer/kvinnor har (raka och ärliga) och jag faller mest in i den jargongen. Vi snackade om allt möjligt, särskilt drömmar och mål. Sedan vare en annan kille som hade varit inne på min blogg tack vare att jag taggat Smarteyes i många bilder på Instagram plus han hade haft ett samarbete med företaget. Hur sjukt är det inte att vi träffas irl?! Just detta fick mig faktiskt att inse att jag borde kontakta Smarteyes och fråga om de vill köra ett samarbete. Sagt och gjort, det gjorde jag.

Well, för att berätta om hur kvällen/natten var. O-M-G, den var helt oförglömlig. Jag tror typ jag sjöng cirka 10 låtar innan jag åkte hem, haha. Det är tredje gången jag var där och jag fullkomligt ÄLSKAR stället. Bästa stämningen ever! Jag fick en hel del fans, stört kul. Alltså ja märker varje gång hur mycket jag älskar att stå på scen och sjunga. Känslan är obeskrivlig... blir lycklig i hela själen. Definitivt inte sista gången jag drar dit. Om ni liksom jag ÄLSKAR karoke så borde ni utan tvekan dra till karokebaren på Henriksberg. Tror inte ni kommer ångra er! Sjukt trevlig personal dessutom. :D Win win situation!

Btw, nästa gång ska jag försöka tänka på att fråga någon om de kan fotografera mig. Så ni inte bara får se bilder på andra, eftersom det trots allt är min blogg. ;) Jag var bara så grymt taggad och levde för stunden - hade inte en tanke på det.

Kunde inte fått en bättre start på helgen!!! Hur startade ni er helg?

Gillar

Kommentarer