Känner mig nervös.

Hola mina goingar!

Gaaaah, denna tisdag ska jag gå på Days of Entrepreneurship... det äger rum i Textile Fashion Center här i Borås. Känner mig lite nervös, men samtidigt sjukt taggad! Har ju längtat till detta event ända sedan jag anmälde mig. Jag är säker på att det kommer bli en GRYM dag med massa inspiration!! Jag har laddat upp med pennor och block. I det senaste mailet jag fått angående detta event dyker det upp 400 personer. Holy shit.

En av föreläsarna är ingen mindre än Johannes Hansen, har läst hans grymma bok "Fuck your fears". Förra veckan lyssnade jag även lite på hans podcast. Så ah, jag är väl bekant med honom.

Så här står det i Facebook-eventet:

- Sveriges främsta mentala rådgivare, JOHANNES HANSEN. Johannes utmanar dig till att tänka större och bli mentalt starkare. Johannes har bland annat skrivit boken "Fuck your fears".

- Grundarna av DI.STORT, Josefin Runquist & Moa Antonsson, modedesigners som tog examen från Textilhögskolan 2015. De vann Show Up Fashion Awards 2016.

- Grundarna av CISZERE har kopplingar både till Elfsborg och Högskolan i Borås. De designar och tillverkar kvalitetsskjortor för yngre män.

- Entreprenören MAJA SVENSSON, grundare till elsaandme.com - föreläser med fokus på inspiration och lärdomar från att driva eget.

Fler inspiratörer kommer att bokas in och programmet uppdateras löpande.


Visst låter det GRYMT?

Just nu håller jag på att multistaska fram och tillbaka till köket. Fixar lite frukost, för att starta dagen på bästa möjliga sätt innan det bjuds på lunch.

Just det ja!

Till dagens ära blire denna skjorta:
Min snygga grön rutiga flanellskjorta tillsammans med ett par svart/blommiga byxor och massa accesoarer samt mina ankelkorta boots. Känns som en passande outfit för detta event. Håller ni med?

Önskar er en GRYM tisdag!

Vi hörs senare efter eventet. :)

Gillar

Kommentarer