Kände mig som en "queen".

Ni vet den där känslan när man vill rensa sina garderober för att man vet att det behövs. Men det är inte alltid ens tankar går till handling. Jag har tänkt det ett tag och igår tog jag ÄNTLIGEN tag i det. Blev extra peppad när jag läste "Konsten att städa" - Marie Kondo. Så himla skönt!!

Jag satte på mig en färgglad topp och mina lila högklackade skor för att få självförtroende till att rensa på bästa möjliga sätt. Kände mig som en queen. Det är just den känslan man eftersträvar, eftersom det är svårt att rensa, men jag gjorde det ändå. Givetvis med musik i högtalarna. Vad annars?

Yes, det här är från mina garderober. Kändes rätt konstigt när man såg det så här. Det blir liksom ens verklighet.

Jorå, äta bör man annars dör man... men ändå dör man. Well, fixade en mumsig kycklingwok. <3


Det tar mer energi än vad man tror att rensa... jag var helt slut... trots att jag pausade mellan varven med Wahlgrens Värld och Netflix. Dessutom perfekt att i pauserna i Wahlgrens Värld att fortsätta och sedan luta sig tillbaka i soffan när pauserna var slut. Jag fick ihop tre kassar fulla med kläder som ska skänkas och en halvfull soppåse med kläder som kommer slängas. Fy fan vad bra jag är! Min förhoppning nu är att jag kan inspirera - peppa någon som också kanske vill ta tag i sitt rensande. Till dig: DO IT! Tänk hur skönt det kommer kännas efteråt. Jag sitter på andra sidan och hejar på dig!!

Btw, idag har jag varit lika produktiv. Jag har bockat av nästan hela min to-do-list.

* Matat höns
* Kollat A-kassan och skickat in dokument
* Kollat skolmail (så ivrig hur det gått med mitt examensarbete)
* Ringt pappa
* Sjungit och hittat en bra version till låten inför musikeventet
* Bloggat


Just det ja! Det hände något oväntat... jag fick upp ett sponsrat inlägg på Instagram om att utbilda sig till reseledare i Alperna. Det här är inte första gången det dyker upp i mitt flöde och då har jag sparat det, men sedan har det legat orört. Så jag ser det som ett tecken, därför skickade jag in en ansökan. Hur läskigt och kul?! Tänk om jag faktiskt skulle bli antagen - "we only regret the chances we didn't take". Jag känner att det här med att säga upp mig från mitt jobb kan vara bland det bästa beslutet jag tagit. Det har hänt många kul saker sedan dess. Så tacksam och glad att jag vågade!

Min tisdag har varit riktigt bra, jag mår bra av att göra saker men har också börjat hitta en balans för produktivitet och återhämtning. Vilket är väldigt positivt!

Hoppas ni haft en fin tisdag! KRAM

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Alltså jaa, skulle verkligen behöva göra en rensing jag också! Så himla skönt när det är klart <3
nouw.com/emmaengstrom
Matilda Berlin,
Men vilken QUEEN du är!! BAAM! <3
matildaberlin.se
trollet,
Vilket härligt inlägg med massa pepp och power, håller tummar och tår att du blir antagen!!
lchftrollet.blogg.se
Carolina,
Vad skönt att få ta och rensa i garderoben. Ibland behövs det verkligen! Själv så behöver jag också rensa och vika mina kläder haha, men tänkte att jag kör en race då jag ska ändå byta ut till vår/sommar garderob 😉

Sv; tack snälla! Det är en Belgisk Vallhund - Malinois vi skaffat oss 😊
knaset.com
enna,
Älskar att rensa garderoben..hhaha 😉
sayyeastofashion.blogg.se