Jorå, visst äre fredagsplugg.

Vad brukar man kalla det här? Jorå, visst äre fredagsplugg. Jag började min lediga dag från jobbet med att gå upp klockan åtta, göra i ordning frukost och sedan kolla på ett avsnitt av F.R.I.E.N.D.S. Hade glömt hur mysig den serien faktiskt är... Jag hade redan innan jag slog på serien bestämt mig för att se ett avsnitt och efter det dra till biblioteket och plugga. Det kändes en aning segt när jag insåg att avsnittet tagit slut. Det gick ju så fort. Men jag bet ihop och gick ut i hallen och vips så var jag utanför dörren - på väg till biblioteket.

Jag vet redan sedan tidigare att jag är som mest fokuserad på plugg när jag byter miljö. Därför tänker jag verkligen försöka ta mig till biblioteket eller skolan varje dag nästa vecka för att slippa ångesten som smyger sig fram när jag inte pluggat tillräckligt. Vet ni vad som fick mig mer motiverad? Inte? Då tänker jag härmed tala om det för er. Jag läste boken "Sälj! Konsten att sälja vad som helst till vem som helst" i går kväll innan läggdags och blev otroligt inspirerad av Fredrik Eklund till att vara mer produktiv. Om ni inte har läst den, så måste ni verkligen göra det. Den är så jävla grym!!

Förresten... jag har alltid varit mer praktisk, behöver skapa saker för att lära mig bättre. I detta fall är jag i gång med att göra min tenta Fysik och Kemi på stora papper med olika färger. Haha, mina båda garderober består just nu av el och magnetism, kraft och rörelse samt annat är i process, fast har inte mer plats på mina garderober. Däremot skulle jag kunna dekorera toalettdörren, haha. Folk som kommer till mig lär la tro att jag ska bli en fysiker. "Närå, jag ska bara bli förskollärare.. syns inte det?!

Känns skönt att jag fått plugget gjort. Nu tar jag helg och det börjar med en pizzakväll hemma hos my homie, Victoria. Kommer bli awsome! Vi kanske svänger förbi stundent puben Kårner om vi känner fört. ;)

Hur ser era fredagsplaner ut?

Gillar

Kommentarer