Inget nöje med IKEA.


Gårdagen bestod av ett kul och mysigt besök på IKEA med mamsen. Vi kände att vi behövde en utflykt, haha... vi båda hade vänt på dygnet. Så ja, i början kände man sig rätt mör i huvudet. Fast sedan kom man igång (efter vår matpaus) och då blev det en del shopping. Bara saker till lägenheten. För några år sedan hade jag inte ens känt ett nöje att sätta en fot innanför IKEA:s dörrar. Skämtar inte när jag säger att i tonåren när mamma gick in i en inredningsbutik så stod jag helst ute och surade och bara väntade på att hon skulle komma. Det är la änna tur att man förändras. Intresset för inredning dök upp när jag fick min första lägenhet. Nu älskar jag att titta på inredning!

Jag har förresten goda nyheter... jag och mamsen ska hämta brorsan vid Landvetter om en stund. Alltså, jag har inte träffat honom på evigheter så det ska bli fantastiskt kul! :D Andra nyheten är... att imorgon börjar jag mitt nya jobb! Sjukt taggad! Häromdagen läste jag ur ´"Fritidspedagogik" från Lärarförbundet som jag haffade under Professionsdagen senast.
Läste en superhärlig intervju om en 8-åring.

Här får ni en liten snutt:

Lyssnar vuxna lika mycket på barn som på andra vuxna?
- De lyssnar bättre på vuxna, för de kanske har viktiga möten. Men barn är faktiskt också ganska viktiga här. Fröknarna har ju sitt jobb här, om de inte lyssnar på barnen kanske de får sparken. Men jag tror verkligen att de vill att vi ska ha det bra här efter skolan.

Jag är helt kär i meningen: "om de inte lyssnar på barnen kanske de får sparken." Haha, störtskön unge!

Hoppas att ni haft en riktigt fin helg! Nu äre snart ny vecka med nya möjligheter. Jag tänker ta veckan med storm!

Gillar

Kommentarer

Carina
,
Härligt att du ska storma veckan.Ja verkligen tur du mognat för hur kul hade det vart o sitta i bilen medans mamma shoppar runt 😉
LIENE,
Låter roligt med sån mor och dotter dag på ikea 😊 det är intressant att det kan förändras vad man tycker är kul.
liene.blogg.se