"Inget bra bloggmaterial"

God morgon mina goingar!

Hur mår ni denna fredagsmorgon? Här är det bara fint, bästa sättet att börja dagen enligt mig är att ta fram kameran och fotografera i sängen. Inte helt fel heller att dricka en Caramel Macchiato och lyssna på musik. Häromdagen köpte jag VeckoRevyn, blev extra intresserad när Kenza var på omslaget. För då är det rätt självklart att det kommer handla om bloggning i alla fall en till två sidor. Well, efter att jag skrivit detta inlägg ska jag svara på kommentarer och sedan kika i tidningen - se vad den har att bjussa på.

Denna fredag är jag helt ledig från jobbet, känns riktigt skönt! Får se vad som händer. Har inga planer ännu, förutom tvättstugan och plugg.

Btw, är man en riktig bloggare om man i en diskussion tillsammans med sin mamma diskuterar om vilka påslakan som ska finnas tillgängliga...? mamma bara: "ska du ha kvar detta?" Jag: "Nä, det där är inget bra bloggmaterial när jag fotograferar i sängen".
Kom fram till att jag endast har två tydligt bloggvänliga påslakan. Haha jorå, jag är lite smått skadad... det är jag själv medveten om... ;)

Önskar er en fantastisk fredag!

Har ni några roliga planer? Tell me! Jag är alltid lika nyfiken på vad ni har för er. :)

  • Mode

Gillar

Kommentarer