Inga drömmar är för stora.

Denna söndag har jag suttit och skrivit på mitt examensarbete. I morgon blire att skicka in det för att få kommentarer av min handledare, därefter göra ändringar och sedan skicka in det till en annan lärare. En rätt lång process. Kommer kännas så jävla skönt när allt är över!! Efter godkänt examensarbete har jag en inlämning och sedan får även jag andas ut lite (i alla fall med plugg). Så småningom blir det att rensa och packa inför flytten. Jobba två dagar nästa vecka. Så ja, det kommer bli intensivt framöver.

På tal om söndag... låt oss gå vidare till Girl Power eventet som ägde rum i Götet. Just en söndag. För ett tag sedan fick jag nämligen tillgång till fler bilder, som togs av grymma fotografen
Felicia Ludwigsson som var på plats under eventet.

Följ med vettja!

Här är Ebba Knutsson som styrde upp detta grymma event. Till sidan om sig har hon fantastiskt fina och härliga Josefin Dahlberg som kom och spred massa pepp, glädje tillsammans med oss babes! <3 Ni som inte känner till henne... hon är både bloggare, poddare och entreprenör. Gå med i hennes Facebook-grupp Power Babes vettja! Snacka om GRL PWR.

Jorå, visst hade vi roligt!!!

Vi minglade innan vi skulle lyssna på Josefin.

När Josefin var igång med att berätta om sitt liv, var vi många nyfikna babes med frågor. Vi ville höra henne berätta om drömmar och framgång. Det är någonting som ligger Josefin varmt om hjärtat. Att peppa människor till att följa sina drömmar. Inga drömmar är för stora, nyckeln är att sätta upp konkreta mål. Mål snackas mycket i både bloggen och podden.

Superhärliga Ebba och Josefin tillsammans med oss babes. ;)

Josefin skrev i går om eventet och länkade till min blogg. Så kuuul!! Denna brud är helt klart en stor förebild för mig. Hon lever min dröm. Jag vill bli entreprenör, kunna leva på bloggen, det vill säga bli yrkesbloggare. Det är min stora dröm. Förra året gick jag en utbildning hos Drivhuset som handlade om entreprenörskap. Tycker det var riktigt roligt, givande och lärorikt. Mitt projekt blev då bloggen. Innan utbildningen hade jag tappat inspiration för bloggen, men tack vare utbildningen fick jag ny energi till att fortsätta. Jag som person har alltid varit hungrig på att lära mig så mycket som möjligt. Kreativitet är min passion och älskar utmaningar!

Eventet avslutades med speed-dating, tävlingar i form av massa glädje och skratt. Snacka om en energifylld söndag! Jag hade såååå mycket energi när jag kom hem till familjen och inte nog med det så hade brorsan kommit hem i samma veva. Helt klart en GRYM söndag!!!

Om DU vill läsa mer om detta event. Kan DU läsa mitt första inlägg HÄR.


Gillar

Kommentarer

elin,
Åh så härliga bilder!<3
devote.se/johnssons
Ljuva Julia,
jag tycker att det verkar helt sagolikt, vilken styrka att hitta i varandra på sådana event! Och hennes blogg är en äkta pärla, i love it!
ljuvajulia.se
towe,
åh, det verkar ha varit ett så kul event! hoppas det kommer fler chanser att gå och att jag vågar då! ps. älskar din stil!
towee.itgirls.se
Days by Johanna,
Låter som ett härligt event!
daysbyjohanna.se
isabelle,
Men vad härligt ni verkar ha haft på eventet! Älskar när brudar peppar, hjälper och inspireras av varandra 😊 Och klart som tusan att du ska lyckas med din blogg! Heja heja 😊
isabelleburlin.blogg.se
Linda,
Åh så härligt 😃
lindaviktoria.se
Ljuva Julia,
Ja, himla stort att bli länkad av henne också 😃
ljuvajulia.se
elin,
Hoppas du får en toppen bra dag<3
devote.se/johnssons
Littlefroggie
Littlefroggie,
Härliga bilder! Roligt att hon länkade till din blogg! Ser för övrigt ut som ett fantastiskt event!
nouw.com/littlefroggie