I am a goal digger.Fotograf: Evelina Warnquist

Bomberjacka - Myrorna / Linne - Gina Tricot / Träningstights - Nelly / Boots - Skopunkten

I'm a goal digger. Helt klart! Jag älskar att sätta upp mål i livet. Det får mig att hålla inspirationen vid liv. Haha, ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR guld. Det är typ någonting jag tjötar om hela tiden. Men det är verkligen sant, tycker att guld är skitsnyggt! Hur grymt är det inte att matcha guld och svart? Enligt mig är det en superduper kombo! Btw, dessa ADIDIAS träningstights är såå sjukt bekväma och snygga. Kommer typ vilja bo i dem.

Kan be att få tala om att det var svinkallt utan jacka, men vill man visa hela sin outfit får man lida pin, right?

Förresten... denna vecka började ju min VFU och det känns riktigt bra! Känner mig så välkommen både av barn och personal. Så det blir spännande, intressant och lärorikt att se vad denna tid har att erbjuda. Det är sista spurten till min examen, VFU - uppföljning - examensarbetet - examen. Wooow, jag är fan ÄNTLIGEN snart i mål.

Hoppas att ni får en fortsatt fin tisdagskväll. :)

Har haft en grym tisdag hittills, innan jag gick hem fick jag massa springkramar av barnen. En flicka ville ge mig två kramar, men fick vänligt säga att det inte gick eftersom jag skulle hinna med bussen. Hon hade ganska svårt att förstå det. I vilket fall, så himla mysigt att få kramar innan man går hem.

Nu blire att bara ta det lugnt och sedan fixa mat och käka.

Stor kram till er!

Gillar

Kommentarer