Hjärtat slår ett extra slag.

Tjena mina goingar!

Det var ett tag sedan nu, hur mår ni? Jag vet inte riktigt hur jag ska ha tid och energi till att blogga när jag både är aktiv på Instagram och Facebook.
Men tänker att jag ska försöka kika in lite då och då.

Här kommer bilder från en höstfotgrafering:


En ny favorit är helt klart min teddy jacket från BikBok. Så jäkla gosig!

Fotograf: David Saavedra

Vad har hänt på sistone? Jag jobbar som vikarie inom förskola, skola och fritidsgård. Beroende på vart behovet finns och jobbar med min business varje dag och har en ledig dag i veckan för att kunna övningsköra på körskolan samt försöker även boka in bredvidgångar för sommarjobbet. Om allt går som planerat har jag körkortet i juni!! Woow, vad jag LÄNGTAAAR. Fatta den friheten, särskilt för en spontan själ. Just det ja! Nu i sommar kommer jag jobba som personlig assistent. Jag har arbetat med det förut, men denna gång har jag fler erfarenheter och perspektiv om saker ting att tillgå. Sedan efter sommaren får vi se vart man hamnar. Haha, ni vet ju att jag är väldigt spontan. Jag har i alla fall sökt massa olika tjänster.

Btw, jag har kört några porträttfotograferingar. Igår hade jag en riktigt kul business fografering tillsammans med ett supergött gäng. Vi skrattade så mycket :D Jag hade en önskan om att få igång just denna typ av samarbeten and here I am. När jag får vara bakom kameran märker jag hur mycket det betyder för mig att få utlopp för min kreativitet i möten med andra. Då slår mitt hjärta ett extra slag. Jag är så tacksam för att jag strävar mot mitt drömliv.

Hoppas ni haft en fin helg! <3

Puss och kram / er Veronica


Gillar

Kommentarer