Hitta tillbaka till träningen.

Hali hallå mina goingar!

Jag körde ett överkroppspass i går på gymmet. Kände att det var dags att dra dit och låta musklerna jobba och samtidigt tjäna på att jag har ett gymkort. Valuta för pengarna you know. ;)

Jorå, det är rätt kul att spänna sig framför spegeln.
Och ja, ta en rätt vanlig spegel-selfie.

Passet blev följande:

* Löpbandet 10 minuter
* Latsdrag maskin 10x3
* Militärpress 10x2 +5 extra
* Enarmsrodd 10x3
* Axel maskin 10x2

När jag väl är på gymmet, går det rätt lätt... skulle inte säga att träningsmotivationen finns hos mig riktigt. Får nog bli att boka ett pass nästa vecka så att jag hittar tillbaka till träningen. Förut har jag ju inte kunnat vara utan gymmet, då har det känts riktigt kul!! Vill hitta den känslan igen.

Om ni vill ha inspiration till era träningspass... så kan jag verkligen rekommendera boken "Effektiv styrketräning: 100 övningar som tränar kroppens viktigaste muskler". Dessvärre är boken slutsåld, men kolla på ert bibliotek vettja. Har använt mig mycket av den till att sätta ihop mina träningsscheman och även läst en del nyttigt vetande.


Förutom gymmet blev det förfest hemma hos Victoria, häng på stan, drink på Vinci och sedan vidare till Grand. Mer om det i morgon. :) Stay tuned!

Denna söndag har varit riktigt lugn, kollat på julkalendern, sedan blev det lucköppning och därefter käkade jag frukost tillsammans med modetidningar. Älskar att bläddra i tidningar, är numera så mycket tillgängligt på nätet. Men ingenting är bättre än det traditionella som att bläddra i tidningar.
För en stund sedan kikade jag på min favoritserie och käkade. Tanken var att jag skulle dragit in till stan och gått på UF Julmarknad, men kände att jag bara ville vara hemma. Har ju varit sysselsatt hela helgen. Ibland är det skönt att bara vara hemma. Blir nog att rensa i min bokhylla.

Hur har er helg varit? :)

Gillar

Kommentarer