Grymma brudar med stil.

Vad sägs om lite stilinspiration? Kul att ni håller med, haha! Tycker nämligen att det var alldeles för länge sedan jag bjussade på grymma brudar.

SO HERE WE GO:

Andrea Hedenstedt

HÄR har du hennes outfit.

Damn, jag älskar denna outfit. Tycker att den vita blusen bryter av så snyggt tillsammans till det svarta. En sådan läcker kontrast!
Pam Hetlinger

HÄR har du hennes outfit.

Yes please. Brillorna, kappan och chokern is to die for. Älskar kombon! Däremot är det för kallt att bära ripped jeans, men till våren kommer mina favoritjeans fram igen. Åååh, längtar verkligen!
Rebecka Rosengren

HÄR hittar du hennes outfit.

Haha, märks det att jag har en extra kärlek till svart? Om inte, så är ni faktiskt blinda. ;) Diggar särskilt skinnjackan och det är så snyggt med höga stövlar, snacka om att det har varit en trend! Det kanske man borde satsa på i vår (om jag kommer i ett par). Brukar ha svårt att få plats med mina lår så då har jag fått söka efter andra alternativ. Rätt tråkigt faktiskt, för har alltid velat ha höga stövlar.

Well, vad tyckte ni om detta inlägg? Kul att jag är tillbaka med lite stilinspiration, eller nej blogga om något annat? You decide.

Puss och kram, ha en fin onsdag!

  • Mode

Gillar

Kommentarer