Girls Night: vin och skratt

God kväll mina goingar :)

Hur mår ni? Här äre bara fint, tackar som frågar! Började helgen med räkmys med familjen och dagen därpå var det häng med mina girls, Evelina (Eve) och Rebecca (Bex) i Borås. Det var girls night på schemat. Fast först drog vi hem till Rebecca på loppis så fick hem lite saker, haha. Efter det drog vi en snabbis till en second hand och där hittade jag en sjukt fin ring. Gissa färg?

Så småningom drog vi hem till Evelina, och där...

... försökte jag ta en selfie med Eves vovve Tuffen. Det gick så där får jag väl medge. Bättre lycka nästa gång.

Eve bjussade på middag - spaghetti med köttbullar med tomatsås. Lite som Lady och Luffsen. Fast det var ingen av oss som putte köttbullar mot varandra. ;)

Nu vare dags att dricka vin, jag är inte särskilt förtjust i vin. Men detta vin var faktiskt gott!

Vinkväll med mina girls i sängen är fina grejer. Snack mellan allt från himmel och jord resulterade till mycket skratt. Btw, min grymma tröja kommer från Madlady .

En trött vovve sällskapade oss i sängen.

Kvällen avslutades med film i sängen, vi såg Pride and Prejudice and Zombies. Haha, har man sett orginalet Stolthet och fördom så kändes det lite smått kul att se denna. Men det var inte min typ av film. Jag älskar romantiskt dravel, musik, komedier och drama.'

Vaknade upp till denna lilla solstråle! Då blev det massa gos vill jag lova. Vem kan motstå?


Det här är ingenting man är van vid... att invänta brunch. Fast jo, hos Eve händer det. Hon gillar att göra det. Och nej, jag klagar inte. Det är inte helt fel att bli bortskämd.

Mums filibaba! Favoriten är helt klart bacon, äggröra och champinjoner,.

Food goals. <333

Borås stad, det var ett tag sedan man var där. Det var minsann vår i luften.

O-M-G så jävla underbart att man kunde gå i t-shirt. Bästa känslan! Nu är våren här, hoppas att den är här för att stanna. Blir fett besviken annars.

Yes, posade i väntan på bussen. Why not?

Well, häng med sina girls behöver man då och då. Det var riktigt kul och trevligt att vara tillsammans igen. Haha, jag har döpt vårt gäng till Sugar Babes, tyckte det lät fett coolt! Tack för denna helg, ni vet vilka ni är!

Nu är jag redo för en ny vecka med plugg. Ny vecka och nya möjligheter.

Vad har ni hittat på i helgen?

Gillar

Kommentarer