Girls night

Mysig inredning i en gammaldags ton. I like it!
Här smuttar jag på en rätt sur men ganska god drink. Föredrar dock godisflaskorna. Kom på att jag glömde fiska upp dem i drinken. Attans bananer! Viktigt att få valuta för pengarna. ;)
Me and my girls drinks. Jag beställde även kycklingspett - så jävla goda! Jag och Victoria delade på en körvhink. Dog typ av skratt när jag fick se den lilla hinken med körvarna i. Tur att man är lättroad... då har man ju roligt ofta.

Jag och Fanny fortsatte festligheterna på Visers...
... Victoria drog hem för att ladda upp inför jobb dagen därpå. Men jag och Fanny roade oss med att ta selfies, chilla, sjunga (mest jag), skratta och glo på folk. Fanny satt typ hela kvällen i mitt knä. Sådana är vi. Spelar ingen roll om vi skulle ha en hel soffa för oss själva, vi sitter ändå typ på varandra. Det är vad som definierar vår vänskap.

En välbehövlig spontan girls night i goda vänners lag. Haha, Fanny smsade mig strax efter klockan åtta och frågade om jag ville hänga på och dra ut runt klockan halv nio. Då satt jag i mysdress och fattade inte förrän efter en stund "herre jävlar, det är ju fan snart!". Då var det bara att kolla upp buss och fixa sig. Det svåra med spontanitet är inte att hinna, utan det är klä sig. Öppnar garderoben och tänker "jaha, vad fan ska man ha på sig?". Kommer fram till att jag inte känner för att vara för uppklädd... vill vara mer chill... då blire en svart tröja med vit text från H&M tilllsammans med accesoarer från både Ur&Pen och Ullared.

Vi började kvällen på Pinchos, extra kul när ingen av oss varit där tidigare. Vi satt i ett x antal timmar för att försöka bestämma oss vad vi ville ha. Samtalet gick ungefär så här "Vad ska du ha?" "Ska ni käka?"

Tack för en grym kväll fina ni! Ni förgyller mitt liv.


Kände mig extra pepp när jag satte mig framför bloggen. Gårdagen bjussade på gött häng och har sjungit till "Crazy in love" - Jill Johnsson. Jag är inte ett dugg kär, däremot finns det människor jag bryr mig om. Kärleksfronten är lika sval som en kall isbit. Ice ice baby. Hittade ett klockrent citat från min favorit Instagram @singelpodden. Hoppas att ni gillar det lika mycket som jag själv. Here we go... håll i er haha, here it comes... "Ger mig fan på att mitt livs kärlek fastnade i en kondom". Enough said.

Förresten följ mig gärna på Instagram @veronicaapettersson för att ta del av mina tokigheter...

Nu blire att fixa frukost och svara på era fina kommentarer. Jag har sett att ni är många som har visat mer och mer engagemang i era kommentarer. Känns himla kul!

Vi hörs senare! Puss

Gillar

Kommentarer