Foto-kreativitet-relationer


Hejsan mina goingar <3

På sistone har jag inte haft någon lust till kreativitet, har känts tufft att vara arbetssökande (från och till) och varit i processen med att ta mitt körkort. Plus nu har jag jobbat på ICA i några veckor och jag är så trött efter det. Jag måste dessutom vakna 04:20 för att börja jobbet 05:30, det är minst sagt en omställning. Så ja, då har tyvärr kreativiteten och bloggen blivit lidande. Det blev en obestämd paus.... fast tack vare att jag agerade som fotograf för Pride känner jag att lusten är tillbaka igen. Så det känns riktigt kul!! Efter denna paus märker jag verkligen att foto är min STORA passion och att jag kan tänka mig att satsa mer på det. Jag har förstått att foto i samband med att skapa nya relationer är något som jag älskar.

Förresten... tänker att Sunday mindset kommer upp när jag känner att det finns bättre kontinuitet här på bloggen. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge... eller alltid för länge. Det beror på hur man ser det. ;)

Fotograf: Rijad Buzimkic


Nu efter att jag jobbat på ICA har jag insett att jag vill tillbaka och jobba i skolan, klasserna 1-3 eller bara hamna på en mer kreativ plats. Älskar ju även att jobba med ungdomar, eftersom jag jobbat på fritidsgård. Det känns så skönt att jag fått fler svar på vad jag vill. Jag är så tacksam och glad att jag vågade säga upp mig från mitt jobb som förskollärare för att vidga mina vyer. Som sagt: "we only regret the chances we didn't take".

Hoppas ni haft en fin helg! Jag jobbade i lördags, så idag har jag mest tagit det lugnt. Helt klart välbehövligt. Nu blir det att hoppa in i duschen, sedan krypa ner i sängen och sova typ direkt. Känner mig rätt trött. God natt och sov så gott. 

Ta hand om er. :)

Gillar

Kommentarer

Casper
,
Vilken härlig tjej du är. 😊 verkligen skönt att känna att man kommit under fund med vad det är man vill samt återfunnen passion, så skönt för dig. Hoppas du haft en trevlig helg!
veronicapettersson
veronicapettersson,
Tack fina Casper 😊
nouw.com/veronicapettersson
Emma Engström,
Så himla roligt att du verkligen känner en så stark passion för fotografering, och satsa verkligen om du vill!! En paus kan ändå vara lite välbehövligt ibland 😃 Kram <3
nouw.com/emmaengstrom
enna,
Förstår dig att det blir tufft med både plugg och jobb, har själv haft det så ett tag nu 😊
sayyeastofashion.blogg.se