Förjäkla gött väder.

Tjenare mina goingar!

Vilket förjäkla gött väder fredagen bjussade på. Tänkte att jag skulle behöva bomberjacka, men nej... det behövdes minsann inte. Hade fan svettats ihjäl, särskilt när den är svart. Färgen svart är ingen bra kombo tillsammans med sol. Det vet ni också va? Om inte, så vet ni nu. You're welcome. Tips från coachen.

Well, jag började dagen med en god brunch och läsning ute i solen, landade på en timme. Sjukt skönt! Sedan gick jag in och satte mig med mitt examensarbete. Fast satt bara en halvtimme för kändes dumt att inte ta tillvara på det härliga vädret. Tänker att jag får ta igen det i morgon istället. Så jag stängde av datorn och fixade i ordning mig för att dra spontant till Göteborg. Tog cykeln till tåget, det kändes när jag skulle hem sedan kan jag säga #brakondis.

Jorå, glass blev det ute i solen.

Denna fredag började jag läsa "Konsten att höra hjärtslag", kände att det var dags att läsa en roman.

Jag slog mig ned på Lejontrappan, som ni kan se var jag inte ensam. Det var fler som hade bestämt sig för att njuta av det underbara vädret. Helt förståeligt!

Vackra och fina Göteborg. <3

Glass i närbild. Vem gillar inte glass?!

Fredagsoutfit - äntligen kunde man använda sina ripped jeans.


Woow, vilken grym fredag och start på helgen!! Vad har ni haft för er?

Btw, nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och bara chillar. Blir snart att krypa till sängs. Så säger god natt redan nu och hoppas ni får sova gott. :)

Gillar

Kommentarer