En stor skrattfest.

God kväll goingar!

Hur mår ni? Här är det i alla fall fint, förutom att jag är lite förkyld och krasslig i halsen... och känner mig dock en aning trött. Haha, så helt hundra mår jag inte. Det har varit ett par tidiga mornings eftersom jag börjat jobba tidigt. Denna vecka är inget undantag med att jag jobbat tre dagar. Jobbar deltid hos StudentConsulting som lärarvikarie. Trivs riktigt bra, vi får dock se vart jag hamnar när jag är helt klar med min utbildning. Det ger sig!

Nu ska ni ska få se hur en lördag kan se ut i Veronicas liv.

Det bjussades på lite tapaskänsla på min kompis Amandas inflyttningsfest. Smakade för första gången på broccolibullar... jag älskar att testa nya maträtter. Inte rädd för att testa nya saker. Tänker att jag inte vet om jag tycker om det eller inte om jag aldrig testar. Försöker vara öppensinnad till livet. Festen bestod av balkonghäng och spel som "Cards Against Humanity" samt "Ryktet går". Tyckte helt klart att det sistnämnda var roligast, man skulle välja ett hemligt ord och sedan skicka vidare till den som man satt bredvid som skulle rita det hemliga ordet och sedan skulle nästa person gissa vad bilden föreställde. Vi hade särskilt kul när vi skulle kolla igenom vad alla hade ritat. Då bjöds det minsann på en stor skrattfest! :D

Framåt kvällen drog vi ut på pub... vi var ett gäng som tog spårvagnen in. Fulla och glada sjöng vi och bara hade det allmänt gött. Det var himla trevligt, vi hann med två pubrundor. Minns inte den första puben, men den sista var Lilla London på Avenyn. Vi blev ett riktigt gött gäng. Gött snack helt enkelt.

Ser nästan lite spöklikt ut med svartvitt... här skulle vi kunna gjort Anden i glasen, typ. Jag har faktiskt testat det en gång. Det var spännande. Har ni testat det?


Snacka om att det blev sen hemgång... var inte hemma förrän halv fem #yolo. Då har man minst sagt haft en grym kväll/natt/morgon. Lever life.


Sicken awsome kväll/natt/morgon. Kvällen började ju först med inflyttningsfest och sedan utgång - drog på två pubrundor innan det blev en sen promenad hem... var minsann hög på livet. Spelade in en video där jag sjöng "Fångad av en stormvind". Ni kan hitta en kort video på min Instagram @veronicaapettersson

Kort och gott: en awsome kväll/natt/morgon med mycket skratt, spel och balkonghäng.

Nu äre snart dags att nana, sjukt trött. Så skönt att det är ännu en helg och att jag slipper gå upp tidigt imorgon, bara för det kommer jag säkert vakna tidigt för att kroppen är van vid det. Well, den som lever får se!

Hoppas att ni haft en fin fredag :)

Gillar

Kommentarer