En riktigt bra och mysig dag.

GOD MORGON mina goingar!

Nu är det dags att bjussa på lite bilder från min riktigt bra och mysiga dag i Göteborg.

Väl framme fotograferade jag hösten som även kommit till Götet.

Hur fin är inte denna utsikt?
Efter att jag fått ta till en reservplan angående Halloween, hittade jag ett café Vanilj & kaffe - utanför läste jag deras meny och den kändes lockande. Det blev en tacosallad som var riktigt smarrig. Perfekt "sting" på salsan, det enda som saknades var ananasen... men folk håller nog inte ananas lika varmt om hjärtat som jag gör. Helt klart en lyckad middag!
Behöver jag säga att jag älskar höstens färger? På väg till Göteborg fångade även träden mig som är i så vackra färger... satt en stund och bara stirrade ut igenom fönstret. Hade dessutom först klivit på ett SJ tåg innan och frågade på tåget om man kunde betala med sitt Västtrafikkort, ingen visste. Men min magkänsla sa att det inte gick... så jag klev av tåget. Då kunde jag ropa till en konduktör som skulle ge signal för att tåget skulle åka. Jag fick min magkänsla bekräftad. Det gick inte att åka med sitt Västtrafikort, haha... nu i efterhand fattar jag varför. Det är ju två olika företag. Well, jag visste att bussen skulle gå i exakt samma veva så jag springer och hinner. Sitter och flåsar en stund... kondisen är inte den bästa. ;)

Btw, mätt och belåten efter min tacosallad strosade jag runt i olika butiker... bland annat Gina Tricot, Zara, Cubus, D.M. Retro och så vidare. Hittade världens finaste prydnad och även ett snyggt plagg inne på Cubus som jag länge velat ha, så kunde bara inte låta bli. Kändes så gött att vara i Göteborg, få byta ut sin vardag för en stund - ännu bättre att man var ledig från jobbet också.Jag har vant mig vid min choker och fullkomligt älskar den. Bär den typ dagligen.

Det satt fint med en stor chai latte på Espresso House tillsammans med min fina vän Cecilia. Gött snack fyllt av massa skratt. Vi var båda trötta, men glada att ses efter lång tid.

Här slutar min onsdag i Göteborg och det var dags att ta bussen hem till Borås.

Tack för en riktigt mysig fika! :)

Gillar

Kommentarer