Effekten med post-it lappar.

Jorå, vi människor börjar ju på ett oskrivet blad som Vygotskij skulle sagt. Men sedan fylls vi på efter vart med erfarenheter och tankar. Fast i detta fall hittades det bokstäver till dokumentet, höh.
Här är kurslitteraturen som behövdes till inlämningen plus en till som fanns utskriven i den gula plastfickan. Jomen visst, så är det serru.

En klok jävel som kommit på vilken effekt post-it lappar har för studenter. Grymt att bara sätta fast i kanten när man hittat något smart och sedan återkomma till sidan.

Denna lördag har alltså ägnats ett par timmar i högskolans bibliotek. Har suttit med en inlämning "Språk" som ska skickas in i slutet på februari, men vill få färdigt den så att jag kan släppa den.
Jag hann gå igenom nästan all kurslitteratur och fick ihop ord i dokumentet, så det känns ändå rätt bra. Jag snörvlade, snöt och hade mig - kände mig inte direkt på topp, fast det var bara att bita i det sura äpplet. Blev förkyld i torsdags (konstigt med tanke på alla snoriga ungar på min VFU). Det är ju bara att räkna med. Tillbaka till plugget... tänker fortsätta med inlämningen i morgon och målet är att bli färdig.

Efter plugget drog jag in på ICA i stan för att fylla på med lite smått och gott. Det som är viktigast att nämna är choklad, proteinpudding och chips. Gissa vem som kommer slänga sig i soffan och glo på film?! YES ME. Ååh, längtar verkligen!!

Hoppas att ni får en asgrym lördag! För det ska jag ha, bara vara hemma och ta hand om mig själv. Nu blire att fixa käk!

Puss och kram

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229