Det var så jäkla stort.

God morgon mina sötnosar! :)

Hur mår ni denna torsdagsmorgon? Här är det bara fint, lite smått trött bara... vaknade mitt i natten och kunde inte somna om förrän efter cirkus en timme.

Tänker att jag ska ta med er en sväng till Stockholm. Jag var ju och besökte min kompis Leila en helg. Ni ska få hänga med mig till Mall of Scandinavia.

Jag var förväntansfull, hade aldrig tidigare varit inne i Mall of Scandinavia bara hört talas om det. Nu skulle jag få uppleva det med egna ögon.
Det var så jäkla stort inne på Mall of Scandinavia och så mycket nya intryck... kände mig skittrött i hövet efter att varit inne i massa butiker... men det var kul att få se något annat för en gångs skull. Vi var bland annat inne i några märkesbutiker som Lexigton, Tommy Hilfiger och Filippa K. Just där ville jag bara kika in för att få själva upplevelsen... känner inte direkt att jag har ett sug av att köpa något. Men från andra butiker fick jag med mig lite smått och gott. Kommer visa er i veckan. Stay tuned!

Har massa bilder från Stockholm, är det något ni skulle vilja se? Hojta bara till vettja!

Btw, nu blire snart att gå upp och fixa frukost och sedan plugga. Ikväll blire jobb från 17-21.

Förresten... jag och Leila snackade i går i telefon och hon hade fått ett spontant ryck om att resa iväg... vilket vi har snackat om tidigare, hon kommer nämligen vara ledig fem dagar så vi planerar att dra till Paris i två dagar nästa månad. Jag har länge velat resa till Paris och troligen lär det bli verklighet.

Önskar er en fantastisk torsdag! Ta hand om er.

Gillar

Kommentarer