Days of Entreprenurship.

Ingrid är en av de som inledde Days of Entreprenurship 2017 tillsammans med Drivhuset.

Dagen till ära bar jag min favoritsjal.

Här hänger Ingrid med Aéryne och Rivercode. Aéryne är ett klädmärke som har huvudkontoret i Sverige och en kreativ studio i Paris. Deras klädmärke inspireras av den feminina pariska kvinnan med en twist av skandinavisk edge och lättburna modeller. Rivercode erbjuder något helt annat, de är för dig som tycker det är svårt med digitala plattformer, men du inte låter dig hindras,. utan tar hjälp av andra, Ensam är inte alltid starkast!

Under pausen tog jag och några andra en groupie med...

... ni känner säkert till denna man, jorå... det är mannen bakom Framgångspodden, Ingen mindre än Alexander Pärleros som i podden haft framgångsrika gäster, till exempel Therese Lindgren, Petter Stordalen.... jadu, listan kan göras lång.


Alltid efter sådana här event känner jag mig inspirerad och tacksam för livet. Det är ett grymt initiativ från de som är inblandade i Days of Entreprenurship. Vilket engagemang och driv. LOVE IT!

Tänker att vi börjar så här. En annan dag kommer jag dela med mig av en gripande berättelse om Alexander Pärleros, stay tuned!

Gillar

Kommentarer

Drivhuset Borås,
Hej Veronica! Roligt att du gillade vårt event i höstas och berättar din upplevelse! Har du själv ett företag eller en affärsidé? Kom ihåg att du alltid kan boka en vägledning med oss, helt gratis. Vi hjälper gärna till i alla skeden.
Matilda Drivhuset i Borås
www.drivhuset.se/boras
saaes
saaes,
Hej! undrar om jag hade kunnat få maila dig angående en sak? Kram!
nouw.com/saaes