A sporty look.

Fotograf: Cecilia Hellqvist

Jacka – Vila / Magtröja – Second Hand / Bomberjacka – Primer Mark (London) / Snapback – Borås Marknad / Träningsbrallor – Ullared / Sneakers – Footway

Hali hallå på er mina sötnosar!

Hur mår ni denna lördag? Här är det bara fint, lite slö bara... tackar som frågar! Gårdagen bestod ju av pizzakväll med my homie och vi har inte setts på jättelänge så det kändes extra efterlängtat. Vi svängde även förbi studentpuben Kårner en sväng. Men mer om det senare. ;)

Nu tänker jag att vi ska snacka lite mode. Om det är någonting jag älskar i klädväg så är det helt klart bomberjackor. Jag har fyra stycken och alla fyller olika funktioner. Finns både enfärgade och mönster, blir lätt att matcha ifall man har skött tvätten det vill säga... annars blire "attans, den ligger ju i tvätten". Haha, the struggle is real. En accessoar jag diggar är snapbacks. Tillsammans med en sådan kan du genast få till en sportig look! Jag ÄLSKAR att blanda stilar, ena dagen bär jag hatt, beanie, snapback eller helt utan. Det beror på vad jag känner fört. Tycker det är kreativiteten och variationen som är rolig.

Kan tala om för er att när jag och min kompis Cecilia körde denna fotografering. Hade jag tänkt ut hur vi skulle kunna fotografera två olika outfits fast med ett liknande tema. Vi hade inte vädret med oss, men vi trotsade vädret.

Önskar er en grym lördag!

Nu blire att fixa frukost och kolla på ett avsnitt av F.R.I.E.N.D.S, efter det behöver jag städa.

Vi hörs senare. :)

Gillar

Kommentarer