A golden dream.

Tjenare mina goingar!

Denna onsdag har jag jobbat som vikarie med 4-5 åringar. Det kändes kul, tycker det är roligast att jobba med de äldre barnen och det gick riktigt bra! Det tyckte även personalen så det är ju extra kul. Gillar när man kan snacka mer med barnen. Det var en del konflikter som uppstod, men jag gillar det för då utvecklas man som människa och jag är inte konflikträdd, vilket är en fördel eftersom de flesta barn i den åldern brukar testar en. Men jag är förbannat envis, så det går inte att köra över mig bara för att jag är vikarie. ;)

Fotograf: Rijad Buzimkic

Skinnjacka - H&M / T-Shirt - Junkyard / Väska - Ullared / Scarf - Gina Tricot / Byxor - Svea (slut) / Klackskor - DinSko (slut) / Hoodie - Pull&Bear (slut)

Alltså WOW, jag älskar min guldiga skinnjacka. Känner mig sjukt fab! Och ja, det var kärlek vid första ögonkastet. Drömmen ju! Hur snygg kombo blev det inte tillsammans med mina klackskor som har gulddetaljer?! LOVE IT.

Trenden att ha en scarf runt halsen däremot tog ett tag innan jag diggade. Det är lite som med musik, man kanske inte gillar låten första gången men andra eller tredje gången är man fast. Nu tycker jag det är e grym detalj som lyfter upp vilken outfit som helst. Yes, jag tänkte även på att byxorna skulle matcha... det är ingen slump.

Nå, vad tycks om denna outfit? 

#nouwoutfit

Gillar