A chill Saturday.

Weheartit

Bjussar på ett grymt lördagscitat. Denna bild pryder framsidan på min nuvarande almanacka, men ska nog snart byta till en annan. Jag har ju ett samarbete med Kalenderkungen, inlägget dyker upp senare.

Denna lördag startade med ett samtal med min kompis Leila, mailat via skolmailen, svarat på kommentarer, kollat på julkalendern, öppnat dagens lucka och därefter käkat frukost framför bästa serien F.R.I.E.N.D.S. Haha, den är ibland extra rolig! Älskar att starta dagen med skratt! Ni måste bara kolla in slutet av detta avsnitt HÄR. Joey har ännu en gång hoppat in i ett skåp och sedan har personen utanför skåpet hakat fast det, så att han inte kan komma ut. Somliga lär sig inte efter sina misstag, haha.

Förresten... nu tänker jag fixa ett kollage på min önskelista. Har lite smått och gott. Tycker själv att det är kul att läsa om vad andra önskar sig. Vi kanske är likasinnade, gör därför ett försök. :)

Förutom att fixa ett samarbete, har jag ingenting planerat - ska bara vara hemma och greja. Känner mig ganska slö, det var en hel del på jobbet i går. Då blir det extra skönt att bara vara hemma.

Hur ser era lördagsplaner ut?

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer